- 1 Ağustos 2014
- 63.491
- 73.798
- 4.218
Senin eseri tahmin ettim bakalım tutacak mıYok yarın 5-6 gibi Bursa'ya doğru yola çıkmış olmam lazım. Arabada dinlesem bi küçük açıp kaza yapma şansım var. Sabahtan hallederim ben onu 12 gibi uyanıp![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin eseri tahmin ettim bakalım tutacak mıYok yarın 5-6 gibi Bursa'ya doğru yola çıkmış olmam lazım. Arabada dinlesem bi küçük açıp kaza yapma şansım var. Sabahtan hallederim ben onu 12 gibi uyanıp![]()
Puanlamanı yaptıysan özelden yazsanaSenin eseri tahmin ettim bakalım tutacak mı
Yarın söyleyeyimPuanlamanı yaptıysan özelden yazsana![]()
Abi senden normal zamanda da bana puan geliyordu genelde. Bir tek sonuncu olduğumda gelmedi galiba. Jüri olarak da senden puan alacağımı umuyorumItina ile anlaşma yapılır.![]()
Abi liste ağır ama seni uyarmıştımListe çok güzeldi gerçekten kendi şarkım için pek umudum yok bu defa.
Evde kimseye bahsetmicem oylama esnasında. Umutlanıyorlar üzülüyoruz sonra ailecek![]()
Ya yine de belli olmaz amaAbi liste ağır ama seni uyarmıştım![]()
olurItina ile anlaşma yapılır.![]()
1500 like neden olmasın.
Bu sefer ben de umutsuzum abi. Etkileyici şarkılar vardı gerçektenListe çok güzeldi gerçekten kendi şarkım için pek umudum yok bu defa.
Evde kimseye bahsetmicem oylama esnasında. Umutlanıyorlar üzülüyoruz sonra ailecek![]()
İsveç bu hallere düşecek ülke miydiBana 12 puan verenlerin 1 ay, 10 puan verenlerin 15 gün, 8 puan verenlerin 1 hafta boyunca mesajlarını gün içinde attıklarını da geriye dönük olmak üzere like'larım.
Müracaat DM
Puanlarım x2 ona göre teklifi görelim.Bana 12 puan verenlerin 1 ay, 10 puan verenlerin 15 gün, 8 puan verenlerin 1 hafta boyunca mesajlarını gün içinde attıklarını da geriye dönük olmak üzere like'larım.
Müracaat DM