- 24 Mayıs 2009
- 18.539
- 19.973
- 2.273
Youtube linki, TSM'de o topa girmem benBiz mi söylüyoruz

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Youtube linki, TSM'de o topa girmem benBiz mi söylüyoruz
Türk Sanat Müziği yarışması var renktaş.Katılmak istediğin şarkının linkini Cihan'a mesaj atarsan şarkının uygun olup olmadığını onaylar.Güzel oluyo böyle yarışmalarRtaş konuya pek vakıf değilim hayırdır ne oldu bize etiklenmişiz![]()
Bülent ersoy görse taş sopayla kovalar bizi vallaYoutube linki, TSM'de o topa girmem ben![]()
Kendini ilk 10'a atabileceğin adamları çağırsanaSonra gelip beni dövüyon
![]()
Umarım sadece kovalarBülent ersoy görse taş sopayla kovalar bizi valla
Şarkı seçimine mi müdahele ettimYarışmada kalite olsun ben sonuncu da olurum. Lakin her türlü senden bilirim uğursuz adam![]()
Şarkı seçimine mi müdahele ettimMilletin puanlamasına mı müdahele ettim
Başarısız şarkıları seç sonra uğursuz
![]()
Uğur konusu için IBAN atmam gerekVarlığın yetiyor Cihanımsenin organize etmediğin 1 eurovision ve 1 dayakvision kazandım. Var sen düşün sorun nerde
![]()
Bu yarışma sayesinde ismini hatırlamadığım renkatşım sayesinde dinlediğim FAUN TAMZ MİT MİR şarkısı için teşekkür ederim çok beğenmiştim. Cihan renktaşa yolluyorum teşekkürler davet için renktaşTürk Sanat Müziği yarışması var renktaş.Katılmak istediğin şarkının linkini Cihan'a mesaj atarsan şarkının uygun olup olmadığını onaylar.Güzel oluyo böyle yarışmalar![]()
Uğur konusu için IBAN atmam gerek![]()
Uğur konusu için IBAN atmam gerek![]()
Orta saha transferleri gelmediği için normaldirŞu ana kadarki listeyle hiç aşık olmasanız bile aşk acısı çekmeniz garanti![]()
Sürekli izliyorum abi ya ezberledim nerdeysemüthiş filmdi
Yaramızı deşme yarım kalan hikayeler varŞu ana kadarki listeyle hiç aşık olmasanız bile aşk acısı çekmeniz garanti![]()
Şarkından belli oluyor o abiYaramızı deşme yarım kalan hikayeler var![]()