- 24 Mayıs 2009
- 18.541
- 19.974
- 2.273
Burası GSC ne desem tersi çıkardaha cok bilinen populer sarkılar mı tercih ediliyor yoksa scouting mi yapmak gerek.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burası GSC ne desem tersi çıkardaha cok bilinen populer sarkılar mı tercih ediliyor yoksa scouting mi yapmak gerek.
Abi şimdi TSM duayenleri yarışsa haklısın derimBir önceki tsm yarışmasının sonuçlarını TSM duayeni dediğim kişiye yolladım.
"1.şarkı bu olmamalı, sen bu yarışmaya katılma boşyere sinirlerini bozarsın" dedi. Ama ben yine de bir şarkı öner dedim. Bu defa da böyle deneyeceğim. Tsm duayeni dediğim arkadaş da 60 yaşlarında hakikaten tsm duayenidir. Bu defa da olmazsa bilemiyorum artık.![]()
Evet biliyorum ama çaresizimAbi şimdi TSM duayenleri yarışsa haklısın derimAma kurtlarla yarışıyorsun hepisinin kafasında 40 tilki
![]()
Evet biliyorum ama çaresizimne yaptıysam olmadı
cok guzel scout sarkılarım var ama garantili oynayıp marka bir isim gonderdim.Burası GSC ne desem tersi çıkar![]()
Ne markalar gördü bu gözler çay tabaklarına düşencok guzel scout sarkılarım var ama garantili oynayıp marka bir isim gonderdim.
Abi şu an katılımcı aramaya devam ediyoruz ama şarkılar da geliyor. Biliyosun sonlara doğru aynı sanatçı/şarkı gönderimi çok oluyor sıkıntı çekme istersenşarkımızı hemen gönderelim mi, son süre nedir @Cihan Ağzıkara
Yanlış değilse 14Kaç olduk
iyi iyi baya toparlamışız yarın akşama 20yi bulur herhaldeYanlış değilse 14
Öyle görünüyor abiiyi iyi baya toparlamışız yarın akşama 20yi bulur herhalde
yarısmanın marka degerini koruyalımNe markalar gördü bu gözler çay tabaklarına düşen![]()
reis bu laf sana çok ediliyor galiba ama ben senden küçüğüm yavÖyle görünüyor abi
Ben herkese abi derim benim için sıkıntı yokreis bu laf sana çok ediliyor galiba ama ben senden küçüğüm yav
abi lafını duyunca tuhaf oluyorum
Bana da Berke abi de artık!!Ben herkese abi derim benim için sıkıntı yok![]()
Olur abiBana da Berke abi de artık!!
Banlanmadım hala?Olur abi
Aynen