- 24 Mayıs 2009
- 18.539
- 19.973
- 2.273
Şarkıdan değil ama klipten çok puan kaldırırdın abiPetek Dinçöz - Foolish Casanova şarkısı ile yarışmaya katılabiliyorduk demek ki . . .

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şarkıdan değil ama klipten çok puan kaldırırdın abiPetek Dinçöz - Foolish Casanova şarkısı ile yarışmaya katılabiliyorduk demek ki . . .
Petek Dinçöz - Foolish Casanova şarkısı ile yarışmaya katılabiliyorduk demek ki . . .
Konsept yabancı şarkılar. Yerli bi isim yabancı şarkı söyleseydi de olurduAdanalı bir türkücü aynı şarkıyı enstrümanda çalsa yerli mi olacak
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Konsept yabancı şarkılar. Yerli bi isim yabancı şarkı söyleseydi de olurdu
Yarı finallerde de bu konuda bi itiraz gelmediği için bişey olmaz dedim açıkçasıReis söz yabancı değil ki notalar evrenseldir
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
tülay german
almancımıdır soyadından anladım
Yarı finallerde de bu konuda bi itiraz gelmediği için bişey olmaz dedim açıkçası
Hiç eurovisioner heyecanı yaşayamadım.
İlk turda çat elendim dendi bitti gitti
En azından 3 5 puan alıp biraz heyecan yaşıyordum.
2.lig 1.lig formatına gecelim katılım çok olursahiç olmazsa.razıyım benalt lige olmaya. Yeter ki oylama heyecanı yaşayayım. 12 puan alıyordum arada sırada. Evde oley sesleri yankılanıyordu. Şimdi elendim dedim oğluma başka açıklama bile yapamadım.
Yalnız benim şarkıyı da bu yarışma için buldum ben de ilk kez dinledim ve hoşuma gitti açıkçası
Abi seninle şarkı seçimlerin üstüne bi değrlendirme yapmamız lazımHiç eurovisioner heyecanı yaşayamadım.
İlk turda çat elendim dendi bitti gitti
En azından 3 5 puan alıp biraz heyecan yaşıyordum.
2.lig 1.lig formatına gecelim katılım çok olursahiç olmazsa.razıyım benalt lige olmaya. Yeter ki oylama heyecanı yaşayayım. 12 puan alıyordum arada sırada. Evde oley sesleri yankılanıyordu. Şimdi elendim dedim oğluma başka açıklama bile yapamadım.