123. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon İsmail ARI

Adanalı bir türkücü aynı şarkıyı enstrümanda çalsa yerli mi olacak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Konsept yabancı şarkılar. Yerli bi isim yabancı şarkı söyleseydi de olurdu

Elinize, emeğinize sağlık. Güzel bir yarışma oldu. Leonard Cohen ile en azından ilk 10'u zorlarım diye düşünmüştüm ama 2. tura bile kalamadık :asd:
Şampiyonu tebrik ediyorum. Güzel bir liste dinlemiş olduk. Elinize sağlık hepinizin.

@Levent Akgün ve @Murat Ünsal 'a da ayrıca teşekkür ederim. Levent abinin şarkısını daha önce dinlememiştim ama çok beğendim. Nightwish ise zaten uzun süredir severek dinlediğim bir grup. Emeğinize sağlık. :hat:

@Cihan Ağzıkara Kafa karışıklığı olmadan formatı çok güzel ayarladın, idare ettin. Senin de ellerine, emeğine sağlık. Güzel bir yarışma daha oldu.

Hiç eurovisioner heyecanı yaşayamadım.

İlk turda çat elendim dendi bitti gitti

En azından 3 5 puan alıp biraz heyecan yaşıyordum.

2.lig 1.lig formatına gecelim katılım çok olursahiç olmazsa.razıyım benalt lige olmaya. Yeter ki oylama heyecanı yaşayayım. 12 puan alıyordum arada sırada. Evde oley sesleri yankılanıyordu. Şimdi elendim dedim oğluma başka açıklama bile yapamadım.

Şampiyon olan @İsmailArı kardeşimiz başta olmak üzere dereceye giren diğer arkadaşları tebrik ediyorum.Yarismaya katılıp bizlere farklı müzik zevkleri yaşatan katılımcılara ve puanlamalar ile herkesi şaşırtan jürilere teşekkürlerimi sunuyorum.
Son olarak yayın yapımda büyük emek harcayan,az zamanda çok iş başaran, sürprizleriyle bizleri şaşırtan, tarzı tavrı ve söylemleri ile hepinizin takdirini kazanan @CihanAğzikara kardeşime büyük şükranlarımı sunuyorum,her daim devamını bekliyoruz.

2.lig 1.lig formatına gecelim katılım çok olursahiç olmazsa.razıyım benalt lige olmaya. Yeter ki oylama heyecanı yaşayayım. 12 puan alıyordum arada sırada. Evde oley sesleri yankılanıyordu. Şimdi elendim dedim oğluma başka açıklama bile yapamadım.

Hiç sorma ya 4 K izlenmeli Scout şarkıyla 12 almak beni eplde yılın defansını yetiştiren Altınordu yapardı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Öncelikle şampiyon @Ismail ARI renktaşımızı tebrik ederim güzel bir parçaydı gerçekten parçası için de teşekkürler :tbr:
Derece yapan @Çağrı Yüce ve @Ugur Kaya renktaşlarımızı da tebrik ederim . :tbr:
Yarışmaya katılan ve hakkaniyetle puanlarını ileten bütün renktaşlarımın da emeklerine sağlık :hat:
Ve her zaman bizi kırmayıp stres atmamıza vesile olan emektar @Cihan Ağzıkara üstata da teşekkür ediyorum :hat:

Abi seninle şarkı seçimlerin üstüne bi değrlendirme yapmamız lazım

Geri
Üst Alt