123. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Sonuçlar 22.00'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Puanlamam aşağı yukarı hazır, birazdan göndereceğim. Listede bir şarkı var ki onu görünce çok şaşırdım ve mutlu oldum. Son yarışmadan beri katılmayı planladığım şarkıydı ama son anda değiştirmiştim. 1. olursa sevinirken üzüleceğim galiba :asd:

Bu arada elinize, emeğinize sağlık. Yine çok güzel bir yarışma oluyor. :hat:

iki oylama arasında inconsistency check var mı. yani ilk oylamada A sarkısına B sarkısından fazla puan verip ikinci oylamada B sarkısına A dan fazla puan verenlerin oyları gecersiz sayılmalı. dinlemeden puanları sallamıslar demektir.

iki oylama arasında inconsistency check var mı. yani ilk oylamada A sarkısına B sarkısından fazla puan verip ikinci oylamada B sarkısına A dan fazla puan verenlerin oyları gecersiz sayılmalı. dinlemeden puanları sallamıslar demektir.
Olabilir abi mantıklı önerilere her zaman açığım :D

Beğendiğim şarkılar ruh halime göre değişebilir

Nasıl aklımızda tutalım o kadarını ya :D
Not defterine yazıyorum. :asd:
Puanlarken de ilk dinlediğim şarkıdan başlıyorum 12 puan vermeye, sırayla başlıyorum dinlemeye, dinledikçe puanları düzenleyerek ilerliyorum. Yeni dinlediğim şarkı 12 puanlık şarkının yerini alabilecekse ya da 10 puanlık şarkının ya da üsttekilerden herhangi birinin yerini, ona göre sıralamaya ekleyip alttakileri kaydırıyorum. Liste bittiğinde aşağı yukarı puanlarım belli oluyor. Objektif bir şekilde de yaklaşmış oluyorum şarkılara bu şekilde.
:hat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt