- 24 Mayıs 2009
- 18.539
- 19.973
- 2.273
Eğer ciddiysen, yaparım diyorsan tabiBen edeyim mi?

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eğer ciddiysen, yaparım diyorsan tabiBen edeyim mi?
2 haftada bitmez o yarışmaEğer ciddiysen, yaparım diyorsan tabi![]()
Şarkılar ve puanlar zamanında gelir de hesaplaman açıklamana 2 hafta sürer2 haftada bitmez o yarışma![]()
Olabilir abi mantıklı önerilere her zaman açığımiki oylama arasında inconsistency check var mı. yani ilk oylamada A sarkısına B sarkısından fazla puan verip ikinci oylamada B sarkısına A dan fazla puan verenlerin oyları gecersiz sayılmalı. dinlemeden puanları sallamıslar demektir.
Beğendiğim şarkılar ruh halime göre değişebiliriki oylama arasında inconsistency check var mı. yani ilk oylamada A sarkısına B sarkısından fazla puan verip ikinci oylamada B sarkısına A dan fazla puan verenlerin oyları gecersiz sayılmalı. dinlemeden puanları sallamıslar demektir.
Nasıl aklımızda tutalım o kadarını yaOlabilir abi mantıklı önerilere her zaman açığım![]()
Abi olabilir dedimNasıl aklımızda tutalım o kadarını ya![]()
Maşallah dediğiniz 3 gün yaşamıyor sayın İsveç12 puan verdiğim şarkı elenmiş![]()
Not defterine yazıyorum.Nasıl aklımızda tutalım o kadarını ya![]()
begendigi sarkı ruh haline gore degisen birinin jurisdiksiyonu muteber degildir.Beğendiğim şarkılar ruh halime göre değişebilir
Hocam bu ne demek? Jüridiksiyonu biliyorum da bunun başka bi anlamı olmalıjurisdiksiyonu
Kaçıncı derecesin?begendigi sarkı ruh haline gore degisen birinin jurisdiksiyonu muteber degildir.
jurisdictionın turkcesidir diye tahmin ediyorum. juridiksiyon nedir?Hocam bu ne demek? Jüridiksiyonu biliyorum da bunun başka bi anlamı olmalı![]()
hazırlıkKaçıncı derecesin?
Senin dediğin yargılama yetisi ki cümlede o anlamda kullanmışsın zatenjurisdictionın turkcesidir diye tahmin ediyorum. juridiksiyon nedir?
dogrudur ustad. internetten baktım simdi. aynı kokten geliyorlar muhtemelen. biri ingilizce biri fransızca.Senin dediğin yargılama yetisi ki cümlede o anlamda kullanmışsın zatenBizim dediğimiz masonlukta bir kavram
![]()