Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 21.272
- 18.294
- 1.998
Tamam abi, peki.Yazdım geliyorsun dönüşün yok demek
Beni uğraştırma demek
Sana musallat olurum @Onur Kosar'a sor istersen demek![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam abi, peki.Yazdım geliyorsun dönüşün yok demek
Beni uğraştırma demek
Sana musallat olurum @Onur Kosar'a sor istersen demek![]()
11.liğini nerde nasıl kutlayalımMerveler de gelsin
@Onur Adıbelli o iş bitti adaş yazıldın listeye. Teslim ol biat et derim. Bana kafayı taktı yarışmaya alıyor 10. yapıp duruyor.
11.liğini nerde nasıl kutlayalım![]()
Yarın akşam en geç, gelir abi.Playlist ne zaman gelir @Cihan Ağzıkara reis
Birinci olacak bir şarkı seçtiğine göre küme düşmemeye oynayacaksın demektir abi. This is GSC.Ben yarışmaya katıldım, başlıkta ses seda kesildi
Şarkımı gönderdim. Malesef yine birinci olacak bir şarkı seçtiğimi hissediyorum.
Ben hep böyle hissediyorum zatenBirinci olacak bir şarkı seçtiğine göre küme düşmemeye oynayacaksın demektir abi. This is GSC.![]()
Ben de istiyorum aktif olmasını. Bana sorulmadı. Belki isteyenler olarak öne geçecektik...@Murat Durmaz
@Onur Kosar
@Murat Ünsal
@Oktay Sönmezoğlu
@Serkan Sabri
@Aras Şimşek
@Yasin Yıldırım
@Onur Adıbelli
@Necmi Koyuncu
@Berke Deniz
@Hayri Cund
@Barış Savaş
@Arif Doğan Karakaya
@Ahmed Arif Kesen
@G. Demir Kol
@Mustafa Akan
@Çağrı Yüce
@Ali Karadal
@Cenk Yelkenci
@Batuhan Aydemir
@Ugur Kaya
@İbrahim Gençtürk
@Selçuk Sarı
@Ugur Kaya
@Arda Apaydın
@Furkan Korkmaz
11 kişi yasaklı listesi aktif olsun istedi. Çoğunluk sağlanamadığı için yasaklı listesi aktif olmayacak. Konsepte uygun istediğiniz şarkı ile katılabilirsiniz.
Şarkıların türe uygun olup olmadığını siz geri dönüş yaparak bildireceğim.
Aynı şarkı ya da sanatçı yasak olduğu için sizden önce gönderildi ise değiştirmenizi isteyeceğim.
Herkese sormak demokrasi anlayışımıza tersBen de istiyorum aktif olmasını. Bana sorulmadı. Belki isteyenler olarak öne geçecektik...
@Murat Durmaz
@Onur Kosar
@Murat Ünsal
@Oktay Sönmezoğlu
@Serkan Sabri
@Aras Şimşek
@Yasin Yıldırım
@Onur Adıbelli
@Necmi Koyuncu
@Berke Deniz
@Hayri Cund
@Barış Savaş
@Arif Doğan Karakaya
@Ahmed Arif Kesen
@G. Demir Kol
@Mustafa Akan
@Çağrı Yüce
@Ali Karadal
@Cenk Yelkenci
@Batuhan Aydemir
@Ugur Kaya
@İbrahim Gençtürk
@Selçuk Sarı
@Ugur Kaya
@Arda Apaydın
@Furkan Korkmaz
11 kişi yasaklı listesi aktif olsun istedi. Çoğunluk sağlanamadığı için yasaklı listesi aktif olmayacak. Konsepte uygun istediğiniz şarkı ile katılabilirsiniz.
Şarkıların türe uygun olup olmadığını siz geri dönüş yaparak bildireceğim.
Aynı şarkı ya da sanatçı yasak olduğu için sizden önce gönderildi ise değiştirmenizi isteyeceğim.
Mesajı okumadan geçersen bana sorulmadı dersin. Aktif olmasını isteyenler ifade bıraksın dedim di miBen de istiyorum aktif olmasını. Bana sorulmadı. Belki isteyenler olarak öne geçecektik...
Heavy atmayın abi o zaman soft atın napimHeavy metal dinlemeyen birinin sarkinin uygunlugunu check etmesi![]()
Yoo demedinMesajı okumadan geçersen bana sorulmadı dersin. Aktif olmasını isteyenler ifade bıraksın dedim di mi
Heavy atmayın abi o zaman soft atın napim![]()