- 1 Ağustos 2014
- 63.838
- 75.048
- 4.338
Güzell
bu sefer talep çok gibi
bu sefer talep çok gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla CL usulü yaparımGüzell
bu sefer talep çok gibi
Ama misal şu da var arabeske oy veren adam rock yarışması başlarsa yarışmak ister miValla CL usulü yaparım4'erli 8 gruba ayırır sabah akşam şarkı dinletirim size
![]()
Geçen yarışmada yabancı isteyen 10'du katılan 30. Korkuyorum artıkAma misal şu da var arabeske oy veren adam rock yarışması başlarsa yarışmak ister mi
Davet için teşekkürler Cihancım, katılamıyorum maalesef![]()
Konsepti belirleyin en azından, yarışmanız için baskıyı bi sonraki aşamada yapmayı planlıyordumKatılasım yok ne keyif kaldı nede heyecan muhtemelen katılmayacağım.
Oyumu kullandım.Konsepti belirleyin en azından, yarışmanız için baskıyı bi sonraki aşamada yapmayı planlıyordum![]()
Önce konsept sonra katılımyazalım lütfen ne olursa olsun katılacağım.
konsepte oy verdim cihanÖnce konsept sonra katılım![]()
transfer bekliyorken olmaktan korktuğum yerdeyim...
gsc eurovision >>> 2020-2021 sezonu yaz transfer nöbeti
Henüz sadece aslansın, ormanlar kralı olmana çok var SimbaHiçbir yere döndüğüm yok ben kralım sen modsun Cihan![]()
üstat başlığın yanına anket etiketi felan yapabiliyor musun daha dikkat çekici olabilirHenüz sadece aslansın, ormanlar kralı olmana çok var Simba![]()
Yaptım abiüstat başlığın yanına anket etiketi felan yapabiliyor musun daha dikkat çekici olabilir
Henüz sadece aslansın, ormanlar kralı olmana çok var Simba![]()
İsyana teşebbüsten ceza yersinBuralar hep benim olacak![]()
Hiç ceza yemedim. 10+ yıldır ilk cezamı eğlence başlığında yersem ilginç olurİsyana teşebbüsten ceza yersin![]()