- 24 Mayıs 2009
- 17.312
- 20.291
- 2.643
10. olacak yarışmacı teşrif ettiI am in
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10. olacak yarışmacı teşrif ettiI am in
İnanılmaz yükselişimi çabuk unuttun10. olacak yarışmacı teşrif etti![]()

1.olsan bile sonuçlarla oynayıp 10. yapıcam seniİnanılmaz yükselişimi çabuk unuttun![]()
Zaten sürekli bir şeyler dönüyor arkaplanda1.olsan bile sonuçlarla oynayıp 10. yapıcam seniTahminlerimde yanılmayı sevmem
![]()

KURU İFTİRAZaten sürekli bir şeyler dönüyor arkaplanda![]()
Uğursuz adam motivasyonu mu düşürmeyeceksin 1. olduğumda yerin dibine girişini keyifle izleyeceğimKURU İFTİRA
Başarısızlığını bana yükleme![]()

Sen sen ol, puanları elinde tutan kişiye savaş açmaUğursuz adam motivasyonu mu düşürmeyeceksin 1. olduğumda yerin dibine girişini keyifle izleyeceğim![]()
Savaş da olsa adil davranacağın hususunda bir zerre şüphem yokSen sen ol, puanları elinde tutan kişiye savaş açma![]()

Ben ceza vermeyi pek sevmiyorum Can, biliyosun@Cihan Ağzıkara sonuncu olan 1 hafta boyunca sadece çöp kutusu bölümüne mesaj atabilecekmiş doğru mu bu?
Kesinlikle en adil benimSavaş da olsa adil davranacağın hususunda bir zerre şüphem yok![]()
Bunu bi gündeme getir konseyde üstat.Ben ceza vermeyi pek sevmiyorum Can, biliyosun![]()
Ağır bi ceza gibi duruyo. Eğlence için buradayız milleti küstürmeyelimBunu bi gündeme getir konseyde üstat.
#Öneri
biz eğlenicez işte her gün oraya 20 mesaj atması zorunlu olacak. bakalım ne yazacakAğır bi ceza gibi duruyo. Eğlence için buradayız milleti küstürmeyelim
Düşünürüzbiz eğlenicez işte her gün oraya 20 mesaj atması zorunlu olacak. bakalım ne yazacak
gibi