- 1 Ağustos 2009
- 45.354
- 44.066
- 4.258
Haydaa noluyor yav sürpriz oldu neler dönüyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sevim koş@Onur Kosar zirvede uçuyorHaydaa noluyor yav sürpriz oldu neler dönüyor
Kamera şakası olabilir mi bu?Sevim koş@Onur Kosar zirvede uçuyor![]()
Ben dahil birçok kişiden tam puan alan yarışmacı.Sürpriz varsa jüri yapar,yoksa@Onur Koşar açık ara yapar, şimdiden tebriklerKamera şakası olabilir mi bu?
Alkışlar benden üstatBen dahil birçok kişiden tam puan alan yarışmacı.Sürpriz varsa jüri yapar,yoksa@Onur Koşar açık ara yapar, şimdiden tebrikler![]()
12 felan dedik ama şampiyonluk yakın gibi reisEn yakın rakibime 12yi basmışım. Kral hareket
Rakip dibime yanaşmış stres halindeyim12 felan dedik ama şampiyonluk yakın gibi reis
@Cihan Ağzıkara nın ne yapacağı belli olmaz bak beni zirvede gösterdi kaç eldir puan yokRakip dibime yanaşmış stres halindeyim
Oyuna mı geldik yine acaba@Cihan Ağzıkara nın ne yapacağı belli olmaz bak beni zirvede gösterdi kaç eldir puan yok![]()
Onur hocam sana son dakika golü atacaklar benceRakip dibime yanaşmış stres halindeyim
Timsaha yattık abiOnur hocam sana son dakika golü atacaklar bence
KURTULSAK !!
Bakalim , jüri olabilir 1 umutOyuna mı geldik yine acaba![]()