- 1 Ağustos 2009
- 45.387
- 44.095
- 4.258
Şarkıları dinliyordum ki YouTube çöktü
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen gönlümüzü kazandin reisKatılmadım ama kazanacağımdan eminim.
Bende isyerinde sarki dinliyordum. Youtubeye noldu dedim Meger senden dolayiymisBen tam sarkilari tekrar dinleyip puanlarimi yolladim youtube cöktü![]()
Aslinda begenmedigim sarkilara puan vermek zorunda kaldim onu diyorum Ali Kemal bey
Evet duzeldi. Maymun cikmisti ekranda.Youtube düzeldi bende
Yanlışlıkla bizim playlisti felan dinletme aman rtaşZoomda ders yapıyordum bir sürü video hazırladım 2. sınıflarıma, youtube çöktü. Çocuklarla birbirimize bakışıyoruz. O şarkıları benim söylememi bekliyorlarsa çok beklerler![]()
Akşama zor, elimden geleni yaparım ama %5 bu akşam %40 yarın akşam %55 çarşamba olur@Cihan Ağzıkara Usta aksama biseyler olurmu
Akşama zor, elimden geleni yaparım ama %5 bu akşam %40 yarın akşam %55 çarşamba olur
Bahane arama. Seni begenmemisler gibi trip atma laKimse listeyi beğenmemiş bi daha size yarışma falan yok![]()
Kimse listeyi beğenmemiş bi daha size yarışma falan yok![]()
adama bak yuzde veriyorAkşama zor, elimden geleni yaparım ama %5 bu akşam %40 yarın akşam %55 çarşamba olur
O kadar trip atma hakkımız yok mu yavBahane arama. Seni begenmemisler gibi trip atma la![]()
Zirve mücadelesi sert geçecek gibiNe zaman yarışmaya katılsam liste beğenilmiyor. Sanattan anlamıyoruz forumca. Umarım bu sefer zirveyi kimseye kaptırmam.