Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.804
- 21.831
- 523
hemen durdurun bu organizasyonu hemen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kıskandın galiba puansız sonunculuğumuhemen durdurun bu organizasyonu hemen
Cikita muzla katilsan puan alirdinkıskandın galiba puansız sonunculuğumu
ama yine sonuncu olurdum önemli olan hak ederek sonuncu olmakCikita muzla katilsan puan alirdin
![]()
Sonuçları böyle izledim ...
Edit: Videosunu buldum ama küfürlüymüş ben küfürsüz diye hatırlıyordum. Yanlış anlamayın sakın, izlemek isteyenler için spoilerla koyayım
Gecmis olun acil sifalar kizina renkdasKızımın sağlık sorunları nedeniyle takip edememiştim, şimdi gördüm yarışmayı, puanları ve kazananları... Kazanan @Melih Sönmez renktaşla birlikte dereceye giren arkadaşları tebrik ediyor genç, dinamik ve espiritüel organizatörümüz @Cihan Ağzıkara moderatöre teşekkürlerimizi sunuyorum... Yarışmada sıfır çeken renktaş @Emre Ersoy arkadaşımıza da bu başarısından dolayı diğer yarışmada wild card verilmesini öneriyorum(1 puan dahi alsa suç kendisinde idi, hiç alamamak GSC'de arkadaşımızın anlasilmadiğina delalet eder)... Kendime gelince hatalarımızdan ders alarak bahanelere siğinmadan çalışmaya devam ederek önümüzdeki yarışmalara bakacaz.
geçmiş olsun abiKızımın sağlık sorunları nedeniyle takip edememiştim, şimdi gördüm yarışmayı, puanları ve kazananları... Kazanan @Melih Sönmez renktaşla birlikte dereceye giren arkadaşları tebrik ediyor genç, dinamik ve espiritüel organizatörümüz @Cihan Ağzıkara moderatöre teşekkürlerimizi sunuyorum... Yarışmada sıfır çeken renktaş @Emre Ersoy arkadaşımıza da bu başarısından dolayı diğer yarışmada wild card verilmesini öneriyorum(1 puan dahi alsa suç kendisinde idi, hiç alamamak GSC'de arkadaşımızın anlasilmadiğina delalet eder)... Kendime gelince hatalarımızdan ders alarak bahanelere siğinmadan çalışmaya devam ederek önümüzdeki yarışmalara bakacaz.
Geçmiş olsun rtaşKızımın sağlık sorunları nedeniyle takip edememiştim, şimdi gördüm yarışmayı, puanları ve kazananları... Kazanan @Melih Sönmez renktaşla birlikte dereceye giren arkadaşları tebrik ediyor genç, dinamik ve espiritüel organizatörümüz @Cihan Ağzıkara moderatöre teşekkürlerimizi sunuyorum... Yarışmada sıfır çeken renktaş @Emre Ersoy arkadaşımıza da bu başarısından dolayı diğer yarışmada wild card verilmesini öneriyorum(1 puan dahi alsa suç kendisinde idi, hiç alamamak GSC'de arkadaşımızın anlasilmadiğina delalet eder)... Kendime gelince hatalarımızdan ders alarak bahanelere siğinmadan çalışmaya devam ederek önümüzdeki yarışmalara bakacaz.
geçmiş olsun rengim. Allah acil şifa versinKızımın sağlık sorunları nedeniyle takip edememiştim, şimdi gördüm yarışmayı, puanları ve kazananları... Kazanan @Melih Sönmez renktaşla birlikte dereceye giren arkadaşları tebrik ediyor genç, dinamik ve espiritüel organizatörümüz @Cihan Ağzıkara moderatöre teşekkürlerimizi sunuyorum... Yarışmada sıfır çeken renktaş @Emre Ersoy arkadaşımıza da bu başarısından dolayı diğer yarışmada wild card verilmesini öneriyorum(1 puan dahi alsa suç kendisinde idi, hiç alamamak GSC'de arkadaşımızın anlasilmadiğina delalet eder)... Kendime gelince hatalarımızdan ders alarak bahanelere siğinmadan çalışmaya devam ederek önümüzdeki yarışmalara bakacaz.