- 6 Eylül 2014
- 83.437
- 56.935
- 4.283
Sen 29 var misin yav. Daha kucuk dusunmustum seni eurovisyonun krali29 yaşındayım bugüne kadar tek bi fubolcuya bir şey yazmışlığım yok![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen 29 var misin yav. Daha kucuk dusunmustum seni eurovisyonun krali29 yaşındayım bugüne kadar tek bi fubolcuya bir şey yazmışlığım yok![]()
92 doğumluyumSen 29 var misin yav. Daha kucuk dusunmustum seni eurovisyonun krali
Vay be eurovisyon seni yaslandirmis. Bende 34 oluyorum 25 inde. Bastonu elime alacak kivama geldim92 doğumluyum![]()
92 doğumluyum![]()
Nolur nolmaz diyerek çoğu kişiye abi diyerek başlıyorum çoğu kişide yaş bilgisi yok malumÜstat benim yaşı sen büyük zannettin o zaman dmden konuşurken falan
Şaşırdım 92li olmana
Nolur nolmaz diyerek çoğu kişiye abi diyerek başlıyorum çoğu kişide yaş bilgisi yok malum![]()
@Tahir Mahir Koç düzenleyebilir arzu ederse. İlk ve tek şampiyonluğumu onunla kazanmıştım.
Ayrıca Cihan kardeşimle rakip olmak da isterim. Kendisiyle bir hesabım var.
Sakin birine benziyorsun. Pasif agresif misin yoksaÇok teşekkürler ancak bu iş gerçekten sabır ve sağlam bir sinir gerektiriyor. O yüzden ben yapmasam iyi olur.
Destekliyorum.Şipşakvizyon duzenlemek isterim. @Keramettin TANRIVERDİ @Emrah Yıldırım
Sevgililer gunu ozel ciftler yarismasi olucakDestekliyorum.
Olur hocam sıkıntı yok ne zaman yapacaksınŞipşakvizyon duzenlemek isterim. @Keramettin TANRIVERDİ @Emrah Yıldırım
Hemen ilan edeyim.Olur hocam sıkıntı yok ne zaman yapacaksın