126. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması - Sevgililer Günü Özel

Arif Doğan Karakaya

Fenerden korkan fenerli olsun
10 Numara!
Yeni yılın ilk yarışmasına hoş geldiniz. Malumunuz 14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşmakta. Ona hitaben bir yarişma düzenlemek istiyorum erkenden. Bu seferkinin farkı çiftler halinde katılacak olmanız.

Çoğunuzun daha samimi olduğu, daha iyi anlaştığı ya da frenkaslarınızın uyuştuğu bir üye vardır muhakkak her ne kadar birbirinizi şahsen tanımıyor olsanız da. Bu etkinlikte buradaki aile ortamını ve ahbaplık bağlarını daha da sıklaştırmak için bir çiftler yarışmasının iyi bir fırsat olduğunu düşündüm.

Tek yapmanız gereken şey kendinize bir partner bulmanız ve sonrasında özelden bana beraberce seçtiğiniz şarkınızı iletmeniz. Bu kadar basit. Seçilecek şarkılar için ayrıca bir criteria olacaktır.

Katılımcıların sayısında bir sınırlama olmamakla beraber sadece sürede bir sınırlama olacaktır. Partnerlerinizi belirleyip şarkılarınızi bana bildirmeniz için TSİ 15 Ocak 2021 23:59'a kadar vaktiniz var.

Yarışma programı şöyle:

*Çiftlerin ve şarkıların belirlenip gönderilmesi TSİ 15 Ocak 2021 23:59'da son bulacaktir.

* Liste yayınlanması ve onu muteakip puanlarin gonderilmesi TSİ 17 Ocak 2021 Pazar 18:00 ile sınırlandırılmıştır.

*Puanlar maç sonrası TSİ 23:00'te aciklanacaktır.

Program cok gecerli bir sebep olmadikca degismeyecektir. Belirtilen sürelere uymanız önemle rica olunur.

Gelelim seçilecek şarkılarin belirlenmesine.

*Yasaklı şarkı listesi geçerli olacaktir. Lütfen seçimimize özen gösterelim.

*Aynı şarkı veya şarkıcı/grupla katılımlarda ilk gönderen yarışmacının seçimi kabul edilecek olup diğerlerinden başka bir seçim yapmaları istenecektir.

*Platform olarak YouTube kullanılacaktır. Videonun linkini atmanız gerekmektedir.

*Sözlü veya sözsüz herhangi bir eser olabilir.

*Seçeceğiniz eserlerde herhangi bir kategori ya da genre kısıtlaması yoktur.

*Seçeceginiz eserlerin süresinin dinleyenleri baymaması için 6 dakikayi gecmemesini rica ediyorum.

Konsept ise şöyle:

Galatasaray Spor Klubü'nün herhangi bir şubesinde takım kaptanısınız ve çok önemli bir final maçı öncesi takımı ateşleyecek beraberce dinleyeceğiniz bir parça seçmeniz gerekse o eser ne olurdu?

*Tezahüratlarla katılım yasaktır.

Konsept konusunda bir noktaya dikkatinizi çekmek istiyorum. Şarkıları puanlarken yalnızca en güzelini değil aynı zaman da konsepte en uygununu yani sizi o ortamda en çok hangi şarkı etkilerdi onu düşünmenizi istiyorum.

Hepinize bol şanslar. Eğlenceli bir yarışma bizleri bekliyor. Unutmayin kazanmak güzel ama önemli olan eğlenmek, beraberce hoş vakit geçirmek. Ayrıca bulunduğum yer itibariyle anavatan Turkiye'den 8 saat geride olduğumu belirtmek isterim. Gün içinde çalışıyor olacağım için mesajlarınıza hemen cevap vermezsem lütfen sabırlı olunuz. Bu konuda sizlerden anlayış bekliyorum.

Not: Tek başınıza katılamazsınız. Illa ki bir forumdaşla eşleşmeniz gerekmektedir.
Bu sayfadan ya da özelden mesajlaşarak birbirinize ulaşıp anlaşabilirsiniz. Eğer zorda kalırsanız partner aradığınızı burada bildirip belki sizinle aynı durumda olan forumdaşların dikkatini çekebilirsiniz.

Tekrardan iyi eğlenceler. Yarışma başlamıştır.

tenor-2.gif

Geri
Üst Alt