Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 108.427
- 95.425
- 4.978
190 olur muşimdilik gelen bir davet yok ama 1.90 altı boyu olanlar hiç cesaret etmesin kalbini kırarım.
Yalan söylemeye de kalkışmayın
Ekli dosyayı görüntüle 108150
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
190 olur muşimdilik gelen bir davet yok ama 1.90 altı boyu olanlar hiç cesaret etmesin kalbini kırarım.
Yalan söylemeye de kalkışmayın
Ekli dosyayı görüntüle 108150
Napsak? Tek erkekler musabakasi mi yapsak? Kimse elele tutuşmak istemedi galibayaz beni Arif dayi
Napsak? Tek erkekler musabakasi mi yapsak? Kimse elele tutuşmak istemedi galiba
Ruhları aç kalmışlara gıda yardımı yapalım dedik beğendiremedik. Ne demisler iyilik yap denize at balik bilmezse Halik bilir.bunlar müzüğün kiymetini bilmiyorlar
Eğer hala düzenlenebilir ise katılırımÜzülerek katılamayacağımı bildirmek durumundayım
Yok abi forumun tembellik seviyesini zorlayan kriterler koymusuz. Bu yarisma iptal.Eğer hala düzenlenebilir ise katılırım
Ben kriterler yüzünden değil de biraz yoğunluğum vardı o yüzden katılamamıştım yoksa Eurovision'un her türlüsüne katılırız üstatYok abi forumun tembellik seviyesini zorlayan kriterler koymusuz. Bu yarisma iptal.
Biliyorum hocam sozum sana degil zaten. Cihan'a soyle yasakli listesi olmayan free style yarisma duzenlesin o zaman belki bi seyler olur ki o bile zorlaniyor bazenBen kriterler yüzünden değil de biraz yoğunluğum vardı o yüzden katılamamıştım yoksa Eurovision'un her türlüsüne katılırız üstat![]()