- 6 Şubat 2017
- 11.941
- 30.175
- 1.788
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tabi tüm güzel parçaları kapmışlar üstat
Nerede o eski ESC'ler de![]()
çok öncelerede siyah tonlu bir avatarı vardı. Anime karakteri miydi tam hatırlamıyorum ama soyadı gibi karaydı.
ben de unutmuşum yaw arif değildi
boş yere kelime oyunu yapıp boltladık![]()
çok öncelerede siyah tonlu bir avatarı vardı. Anime karakteri miydi tam hatırlamıyorum ama soyadı gibi karaydı.
Sayın jürü çalışıyor musunsenin şarkın hangisi
O dönem ben de görürdüm yav bu Eurovision ne derdimKapanlarin arasinda ben de vardim kismen
Ama eskiler gercekten cok daha zevkliydi. Hala kullanilmamis güzel sarkilar var, katilimci listesine göre yarisma icin sakladigim özel sarkilara basvuruyorum. Bunda basvurmadim mesela.
O dönem ben de görürdüm yav bu Eurovision ne derdim
Daha uzun sürerdi bir de eskiden sanki
buldum abi ben deİşsiz dostlarım sağolsun buluyordu beni süper oldu böyle
Eskiden yazan birçok isim yazmıyor forumaEvet kesinlikle. Daha uzun bir sohbet olurdu konuda adeta günlerce.
Forumun dinozorlari renk katiyordu tabi.
Şimdi 2 günlük 3 gün olsa woooooo deniyorEvet kesinlikle. Daha uzun bir sohbet olurdu konuda adeta günlerce.
Kapanlarin arasinda ben de vardim kismen
Ama eskiler gercekten cok daha zevkliydi. Hala kullanilmamis güzel sarkilar var, katilimci listesine göre yarisma icin sakladigim özel sarkilara basvuruyorum. Bunda basvurmadim mesela.
Alinti yapmissin ama yazdigin görünmüyor noldu?![]()
Evet kesinlikle. Daha uzun bir sohbet olurdu konuda adeta günlerce.
Benim şarkı dışında b.k gibi haklisinListe yine b.k maşallah
@Hüsnü Ayabakan üstat eski avatarın neydi yawçok öncelerede siyah tonlu bir avatarı vardı. Anime karakteri miydi tam hatırlamıyorum ama soyadı gibi karaydı.
şu yarışmayı hatırlar mısın reis
yarışmaya katılan arasında ben de varım ama isim soyisim farklı
@Hüsnü Ayabakan üstat eski avatarın neydi yaw
doğru hatırlıyor muyum
B. ARDA AYCAN abi kedi lobisinin reisiydi. Beni transfer etmek için cabalamislardiEvet kesinlikle. Daha uzun bir sohbet olurdu konuda adeta günlerce.
ben foruma 2011 gibi kaydolmuştum. Kaydolurken tvde o an çıkan siyasetçiyi nick yapmıştım. 2014e kadar da öyle takıldım. Sonra database uçtu. Ben yeni üyelik açtım Yusuf K. diye(gerçek ad soyadım bu arada) sonra samiye döndük.Bir önceki isminden başka ismin de mi vardı ben onu biliyordum
şu yarışmayı hatırlar mısın reis
yarışmaya katılan arasında ben de varım ama isim soyisim farklı