- 14 Haziran 2009
- 28.932
- 12.994
- 2.698
Karabacak mı? Göndermedi mi puanlarını?ulan perke
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Karabacak mı? Göndermedi mi puanlarını?ulan perke
Şu lanet avatarın ile fb'yi şampiyon yaptın mutlu musun?yaralıyım agalarım salın beni depresyondayım
abi çok mutluyum inanılmaz mutluyum amaŞu lanet avatarın ile fb'yi şampiyon yaptın mutlu musun?
Jack Bakerabi çok mutluyum inanılmaz mutluyum ama![]()
5 yıllık manitadan ayrıldık şu an Galatasaray filan takmıyom farketmez
Yeni avatar önerin varsa değiştireyim bari
ne çektirmişti bize şerefsizJack Baker
gönderdim ok
mambo nr 5 harici duymadığım şarkılar
TMK üstat düzenlesin ben şampiyon olayım. İlk ve tek şampiyonluğumu TMK organizatörlüğüyle elde ettiğim için bende yeri ayrıdır129'u ben yapayım da @Onur Kosar ilk 10 yüzü göremesin @Tahir Mahir Koç abim şampiyon olsun
Keyifli bir yarışmaydi ben de keyif almıştım lakin sinirlerim kaldırmıyor artık. Aşırı sabır isteyen bir iş.TMK üstat düzenlesin ben şampiyon olayım. İlk ve tek şampiyonluğumu TMK organizatörlüğüyle elde ettiğim için bende yeri ayrıdır![]()
Bu yüzden değerli kardeşim @Onur Kosar kaderin ellerimdeKeyifli bir yarışmaydi ben de keyif almıştım lakin sinirlerim kaldırmıyor artık. Aşırı sabır isteyen bir iş.
Bu iş genç dimağların yapacağı iş üstat. Gencecik Cihan bile yaşlandı 2 yılda. Daha da genci devraldı. @Emre Ersoy bir 8 yıl götürür bu işiKeyifli bir yarışmaydi ben de keyif almıştım lakin sinirlerim kaldırmıyor artık. Aşırı sabır isteyen bir iş.
Sabrını sinirini benimle sınama güzel kardeşim yükselişimi engellemeBu yüzden değerli kardeşim @Onur Kosar kaderin ellerimde![]()
Bu yüzden değerli kardeşim @Onur Kosar kaderin ellerimde![]()
Senin bu yükselişinle 150. Geleneksel Eurovision'da anca liderlik mücadelesi verirsin kankaSabrını sinirini benimle sınama güzel kardeşim yükselişimi engelleme![]()