- 1 Ağustos 2009
- 45.321
- 44.033
- 4.258
Senin kriptonitin benim![]()
Sen bi daha organize etme

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin kriptonitin benim![]()
Birazdan görürsünSen bi daha organize etme![]()
Bunu yazdıktan sonra 1 tane puan cikmadiŞampiyonluğa gidiyorum bu yürüyüş zirveye iyi izleyelim
ub.mesaji
Sana 12 verdim puan vermemissin şampiyonluğu 1 puanla kaybetmeni diliyorum renktasSen bi daha organize etme![]()
anlamadigim bir gonsept kral , her sarkiyi 10ar saniye diyebildim bazilere 5 saniye dayanabildim@Mehmet Mehmetoglu senin vereceğin puana tukiriyim. Gerçi puanda vermemissin
tebrik ederim üstatGeliyoor gelmekte olan
gönüllerin birincisi oldun renktaşKacinciyim rtaslar bakamiom suan
Sana 12 verdim puan vermemissin şampiyonluğu 1 puanla kaybetmeni diliyorum renktas
Öyle dinlediysen benim şarkı en iyisiydi müzik olarak. Sende kulaktan yok demekki. adamlar dolduma mi verdim 12 yi. Sinirden seyedemedimanlamadigim bir gonsept kral , her sarkiyi 10ar saniye diyebildim bazilere 5 saniye dayanabildim
Kimi kan icer kimi ormanda cenaze tasir kimisi karanlikta dans eder ne lan bu
@Can BÜYÜK Kankamla çekişirsen seni tutuyorum ama o beni demoralize ettiÜzüyorsun rockdaş
yabanciya gitmesin diye sey ettiydimÖyle dinlediysen benim şarkı en iyisiydi müzik olarak. Sende kulaktan yok demekki. adamlar dolduma mi verdim 12 yi. Sinirden seyedemedim