- 19 Mart 2014
- 28.175
- 29.640
- 2.598
Yasaklı parçala ile ilgili durum nedir. Harbi yabancı olduğum durumda parça seçmek bile eziyet ya
En meşhur grup kim bunlardan ?

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Garip bir şey bulacağız artık
@Berke Karabacak 4kisiye bedeldir16 kişi son 4 kişi daha istiyorum
Pas reis@Berke Karabacak 4kisiye bedeldir
Bu yorumdan sonra katılımcılar iki kere düşünüyor; Abdurrahim Albayrak gibi korkuyu verirseniz yarışmacılarin çekingen davranması normal.Valla üstad lütfen kişisel algılama ama bu kısma çok güldüm. Muhtemelen playlisti görünce neden güldüğümü anlayacaksın. Metal dinleyicileri bunları ninni niyetine bile dinlemez![]()
Bence korkmaları gereken kişi ben değil @Hayri Cund dur.Bu yorumdan sonra katılımcılar iki kere düşünüyor; Abdurrahim Albayrak gibi korkuyu verirseniz yarışmacılarin çekingen davranması normal.
Elime duştun sen. Parca parca degil avuc avuc koparacagim artikEkli dosyayı görüntüle 123817
Telden spoiler ekleyemedim kusura bakmayın
süslü samiElime duştun sen. Parca parca degil avuc avuc koparacagim artik
Milyonda 6 diyor renktaş 80le çarp 480 eder. Ünide hatun kaldırmak için grup kurup siteye profil ekleyenlerin sayısı ise 470 falandırTurkiyeden heavy metalci 6 grup kimmis lo!
Milyonda 6 diyor renktaş 80le çarp 480 eder. Ünide hatun kaldırmak için grup kurup siteye profil ekleyenlerin sayısı ise 470 falandır![]()
Dolu Kadehi Ters TutTurkiyeden heavy metalci 6 grup kimmis lo!