- 1 Ağustos 2009
- 45.379
- 44.084
- 4.258
Beraberliği bozan hamleyi yaptım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaw yarismak istemeyece yani zahmet edip sarki gondermeye usenecek maazAllah kaybederse gururu incinecek, ya da ben rock'tan anlamam deyip yarismaya katilmayqcak ama juri olacak... bence cok sacma. Tek kabul edebilecegim durum gecen yarismanin birincisinin bir sonrakinde ozel juri olmasidir.anket açıyorum
alakasız oy atmayın ha 2 hakkınız var
En çok sayıda oy alan şarkıya +15 puan verilmesini oylamaya sunuyorum kabul eden var mıdır az değişiklik yapalım. Bazı şarkılar oluyor herkesten puan alıyor ama 3 4 civarı oluyor puanlamarı. O şarkıları onore etmemiz gerek gibi
Şarkılar en son ne zaman atılacak? @Onur Kosar attı mı
Yarın atmayı düşünüyorum. Müzik hafızamı şöyle bir gözden geçirmeliyimŞarkılar en son ne zaman atılacak? @Onur Kosar attı mı
Yaz kardesim. Yarismaci ruhum kiprastiyazıyorum yarışmaya o zaman
Haber ver atıncaYarın atmayı düşünüyorum. Müzik hafızamı şöyle bir gözden geçirmeliyim
Yaw yarismak istemeyece yani zahmet edip sarki gondermeye usenecek maazAllah kaybederse gururu incinecek, ya da ben rock'tan anlamam deyip yarismaya katilmayqcak ama juri olacak... bence cok sacma. Tek kabul edebilecegim durum gecen yarismanin birincisinin bir sonrakinde ozel juri olmasidir.
salı - çarşambaŞarkılar en son ne zaman atılacak? @Onur Kosar attı mı
Attım kankaHaber ver atınca
Ben de attım kankaAttım kanka
Başarılar kanka. Benden sonra 2.olmanı dilerimBen de attım kanka
Kanka sonuncuyumBaşarılar kanka. Benden sonra 2.olmanı dilerim
müsterih olalım haftasonunu bekleyelimKanka sonuncuyum![]()