#13 Alex Telles

Konsantrasyon eksikliğine katılıyorum. Dersi dinliyor gibi görünen ama kafası kim bilir nerede olan öğrenciler gibi oynuyor bazen. İlk başlarda Chedjou da öyleydi belki o da düzenli oynamaya devam ettikçe performansını da arttırmaya devam eder.

Telles de kaliyor boylece, iyi oldu bu :)

Alan mi olur bunu ya.

2 macini izleseler vazgecerler. Herkes biz gibi youtube videolariyla bu paralara topcu almiyor.
Ulan sadece hucum yapacan zaten adamlar gelemiyor ama ona ragmen 2 orta acabildin ikiside rezalet.

Harika orta yapti.

Adamsin Sneijder icimin yaglarini erittin.

Yabanci sinirinda bunu ilk 11 e yazip forvette Umuta mahkum kalmanin hicbir aciklamasi olamaz. Aksini iddia eden agir futbol ozurlusudur.

yanlış meslek kurbanı dedik ama inandıramadık
brezilya sokaklarından başka yerde top oynayamaz bu
anca bununla top diye oynarlar

Ikinci yarida gayet guzel ortalar acti ama malesef kafa topunu gole cevirecek birtane eleman bile yok. Onun disinda bugunku performansi yeterli degildi.

Satılsın. Seneye Kolarov gibi Riera gibi üst düzey bir sol bek alınmalı.

Senin yüzünden Alexis texas'tan sogudum. Onlar nasil ortalar ya. hiç mi çalişmiyorsun sen vitaminsiz?

Riera'nın yarısı etmez. Çok yanlış transfer....Aklı hiç maçta değil gibi.

hala ıyı futbolcu dıyorum.ceza sahasında bır tane forvet yok kıme orta yapsın.almeıda gelse bu yoklukta kabulum.

aalex telles ancak ve ancak 500bin euroluk oyuncudur,gerisi lafı güzafdır, Galatasaray maalesef batırılmışdır..

Geri
Üst Alt