#13 Alex Telles

yetenek var bunda ama güçsüzlükten basit oynamaya çalışıyor güçlense gitgelde yapar çalışmıyor belliki

Arena'da daha iyi oynuyor.Bugün idare etti.O sahada Marcelo olsa oda idare ederdi :D

ulan Riera vardi .. ona bok attiniz
Hakan Balta oynadi bok attiniz
Telles oynuyor bok atiyorsunuz ?

sizin futbol kapasiteniz belki eksik ?

baya potansiyelli ama bunu çok az yansıtıyor. Hızlı,Şut çeker,teknik v.s ama ya bu lige uymuyor ya da potansiyelini gösteremiyor.

Herşeye rağmen Bruma'dan ümitliyim ama bundan ümitli değilim. Olmayacak sanırım. 3-4 veren varsa sezon sonu satılmalı. Bize bek gibi kritik bölgelerde tecrübeli ve ne yaptığını bilen adamlar lazım. Eboue'nin bizdeki ilk zamanları gibi, kolarov gibi.

Sezon sonu iyi pazarlanarak gönderilmeli kendisini zaten 6.15 Mn € bonservis bedeli ile aldık potansiyelinden dolayı Avrupa'da piyasası mevcut.

Şuan ki yönetimle değil belki ancak Mayısta gelecek yönetimle 10 Mn €'ya pazarlanabileceğini minimum 8 Mn € sıcak para kazandıracağını düşünüyorum.

7.119 m euro'dan satısa cıkaralım, hani küsaratı olsunki inandırıcı olsun.

Potansiyeli var hemen adami koy takim oyuncusuna cevirmeyelim. Evet biliyorum zaman zaman iyi oynamiyor zaten bizde bir aliskanlik var, birisi beklentileri karsilamayinca hemen cop damgasi yiyor ama bu herif de potansiyel oldugunu savunuyorum. Tabiki bu sans sonsuza dek devam etmez ama eger oynamaya devam ederse, onumuzdeki sezon da dogru duzgun bir kadro kurabilsek (hizli, atletik, cabuk dusunen oyunculardan kurulu) eminim bu Telles olacaktir. 22 yas da solbek icin hala genc sayilir bunu da unutmayalim.

ofansif anlamda çok zayıf orta bile yapamıyor adam gibi bi kanat bulamadık gitti.

bek diye aldığımız adamların hiç biri bek oynayamıyo
açık diye aldığımız adam bekte oynuyo.

Geri
Üst Alt