#13 Alex Telles

Ortaları dışında iyi bek. 2-3 asist yapsa insanların bakışı da değişir.

Bugün Olcan'dan sonra Hoca Olcan'ı bek oynattı, önünde Telles'i kullandı.

Derbide Telles oynayabilir olcandan daha sert ve fizikli ama ortaları cidden leş..Her seferinde önündek zıplayan adama naısl çarptırıyor yetenek işi cidden.. Ama diğer maçlarda ideal sol bek olcandır

Derbide Telles oynayabilir olcandan daha sert ve fizikli ama ortaları cidden leş..Her seferinde önündek zıplayan adama naısl çarptırıyor yetenek işi cidden.. Ama diğer maçlarda ideal sol bek olcandır

manisa macı ile fener macını bir tutmayın.

gg-kuyt, telles üzerinden cok rahat oynar.

olcan üzerinden oynayamaz mı sanıyorsun..Tellesin savunması olcandan iyidir onun hücumu sakat..

Olcan daha deneyimli bir oyuncu, cokca derbi maca cıkmıs. Hani posizyon bilgisi olarak daha iyi.

Telles dünkü cocuk, tak diye kadıköye cıkartırsak delik-desik oluruz gibime geliyor. Olcan'da gecit verir ama Telles kadar olmaz heralde.

Bruma-Telles-Koray 3lüsünden uzak durmayı tercih ederim.

Telles'in defansif yönü Olcan'dan çok daha iyi ama Olcan takımın en iyi orta açan oyuncusu o yüzden ikisi birlikte oynamalı.

Olcan daha deneyimli bir oyuncu, cokca derbi maca cıkmıs. Hani posizyon bilgisi olarak daha iyi.

Telles dünkü cocuk, tak diye kadıköye cıkartırsak delik-desik oluruz gibime geliyor. Olcan'da gecit verir ama Telles kadar olmaz heralde.

Bruma-Telles-Koray 3lüsünden uzak durmayı tercih ederim.

Telles Chelseayi ezip geçmiş iyi oynadığı zaman. Fenerde kim. Ben solda şahsen Olcan Telles ile başlarım sağda Yasin Sabri.

Telles Olcan full rotasyon yaparak ikiside artilarini bu maçta katkı olarak verebilirler

Telles oynamasın her türlü kötü oynuyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Telles iyi yolda, bu gidisle uzun yillar bize hizmet edecektir insallah.

Anca Galatasaray gibi takımlara hizmet eder asla 1.seviye takımlarında ve 2.seviyenin iyi takımlarında oynayamaz.
Brezilya'nın en iyi sol beki olmadığını anlamış olmanız gayet güzel.

Zaten kimse Dunya nin en iyi solbeki olacak beklentisinde olmasin. Ben sahsen Real Madrid de oynayacagini dusunmuyorum ama bizde uzun yillar oynar, cunku o potansiyele sahip. Brezilya Milli takimi da oyle aman aman degil, ama solbek mevkisi baya zor. suanda Marcelo, Luis Filipe, Alex Sandro var, hadi Adriano da olsun.

orta yapmasını öğrenmeden hiç bir takımda oynayamaz.

bu çağda orta yapmasını bilmeyen oyuncular var.

bu adamin sol bekteki hali bile yetersizken bunu sol acik oynatmak neyin kafasidir
ft bile böyle malca isler yapmazdi

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Buyuk maclarin oyuncusu. En iyilerinden devam et

Hızlısın çok güzel ama biraz güçlenmelisin genco yaprak gibi savruluyorsun.

Macin adami defansi kolluyor hucuma cikiyor daha ne istiyorsunuz anlamiyorum.

Geri
Üst Alt