#13 Alex Telles

belki Telles iyi orta acamiyor

AMA tellesde BEYIN var. Pas trafigine müthis giriyor, rakiplerinden siyriliyor sutlari fena degil.

Offansda nerede Hatta defansda nerede duracagini bile cok iyi ögrenmis artik. 1-2sene gecsin bak Telles derken sevincten ellerimiz titrecek

İşte sonunda bunu gören biri. Sol bek sadece orta açmaktan ibaret değildir ama zamanla onuda yapar. Pas oyununa çok güzel etki ediyor. Top kontrol etmeden tek pas yapabiliyor buda haliyle atak hızımızı arttırıyor. İlk geldiği zamana bakarak defansif olarak kendini kesinlike geliştirdi.Zaten bugün gördük olcan efendiyi ,LEŞŞŞ. Hh ile yaz kampı geçirsin ben şahsen bir patlama bekliyorum Telles'ten. Bu takıma Prandelli iyi yükleme yapamamış.

Son düzenleme:
Bir posizyonda orta açacaktı kendisine çarptı out oldu izleyenler hatırlar.Korner sanmıştık hani.

Orda rakip adamın kayacağı çok belli, ben bile anladım topu birden çekse Marcelo gibi, rakip kayıcak gidicek.Basitçe orta açmaya calıstı.Telles Brezilyalısın tekniğini konuştur orta açarmış gibi yapsan adam pazar olacak.

Telles geçen sene kal,itesini belli etti.Bu sene istikrarsız takımda eriyip gitti.Hamza ile kendisini yine buldu.Gelecek sezon yabancı sınırlaması da yok.Gerçekten daha büyük katkısı olacaktır.İlerde de iyi para eder kendisi...

Olcan denen futbolculuğu 1000 şahit adamdan sonra beğenmediğim Telles gözüme Maicon gibi gözüktü.

Olcanin tek yaptigi ortasi iyi.Telles biraz kafasi iyi calissa ortalarini da gelistirse 10 numara bekimiz olur.Ortalari haric bence iyi bek hucuma cikiyor defansini da gelistirmis bir tek eksigi orta yapamamasi.

Olcanin tek yaptigi ortasi iyi.Telles biraz kafasi iyi calissa ortalarini da gelistirse 10 numara bekimiz olur.Ortalari haric bence iyi bek hucuma cikiyor defansini da gelistirmis bir tek eksigi orta yapamamasi.
Olcan'ın ortası iyi bir tek evet ama Telles'de o da yok. Ayrıca Olcan kadar kötü defans yapıyor nerdeyse, güçsüz, çelimsiz, kuyt'tan bile çalım yiyecek potansiyelde. Her türlü negatif özellik var kısacası.

Bi arkadasla konusmustuk burada Tellesden cok umitliyim diye ve gelisim kaydetmemesi halde beni cok uzecegini. Allaha sukur hakli ciktim

Telles muthissin

Telles'in kanadından atak yediğimizi hatırlamıyorum. Defansif olarak ciddi anlamda geliştirdi kendini.

Iyidi baya. Kör salim orta yapmamaya dikkat ediyor resmen ki uyarılmış k bu konuda beli ki.
Savunması iyidi ama ciddi rakipte yokdu karşısnda

Geri
Üst Alt