#13 Alex Telles

İyiydi , umarım çok daha iyi olur.

Ancak gelecek sezon beklentilerimizi karşılamayacaksa kendisini 10 Mn € gibi bir rakama yolcu edip yerine Schalke'den bedelsiz olarak Christian Fuchs'u alabiliriz.

bu adamin pas trafigine girmesini bayiliyorum. Adamda beyin var beyin. Ahhh su ortalari kafani kaldirarak acsan varya

ntvspordaki programda herkes tek bir ağızdan iyi olmadığına yönelik söylemlerde bulundu

alper altun için bir dklık sessizlik zira hepsine mektup yazıp geçmişteki davranışlarıyla harmanlayıp tekzipte bulunması gerekecek

ntvspordaki programda herkes tek bir ağızdan iyi olmadığına yönelik söylemlerde bulundu

alper altun için bir dklık sessizlik zira hepsine mektup yazıp geçmişteki davranışlarıyla harmanlayıp tekzipte bulunması gerekecek
ntvspor daki elemanlari ciddiye alip burada hakliymis gibi yorumda bulunmakta ayri bir yapi gerektiriyor herhalde :D
(kendi futbol bilgini kiminle kiyasladigin asikar simdi zaten, bilmeyenler icin)

komiksin vallah..

ntvspor daki elemanlari ciddiye alip burada hakliymis gibi yorumda bulunmakta ayri bir yapi gerektiriyor herhalde :D
(kendi futbol bilgini kiminle kiyasladigin asikar simdi zaten, bilmeyenler icin)

komiksin vallah..

ok yaz işte bunları onlara
bana yazmayı biliyodun
demek sadece ben takık değilmişim sana bunu anlatmaya çalıştım son msjlarımla ama gözünden girip kulağından çıkıyor

meloyu herzaman sneijderi herzaman bicenleri mi dinliyorsun

Ne Avrupası ne çapı ya önce süperlig topçusu olsun anca ezo takımlara karşı vasat oynuyor, zorlayarak kalbur üstü diyeceğimiz Ts maçında bile bombayı bıraktı o tür saçmalıkları her maç yapıyor rakip takım becerisine göre değerlendiriyor veya değerlendiremiyor Telles'te bu sonuçlara göre iyi veya kötü oluyor hangisi olduğu umrumda değil zor ama umarım seneye başka bekimiz olur.

Geldiğinden beri dikkatle takip ediyorum,sonuç şu ;
Bu adamdan yıldız bir sol bek olmaz,sadece al ver ile olmaz..
Görüntü var ses yok..
Nerde küçük hakanlar,ergünler hey yavrum heeeyyy!

Bruma gibi umutsuz vaka görünümünde değil ancak eksiği çok. Tehlikeli bölgeden top çıkarırken topu nereye atması gerektiği refleksini bir türlü edinemedi. Kolay çalım yememeyi öğrenmeli.

Ortaları tolere edilebilir. Zira bu takımda hava üstünlüğü olan, stoperin önünde topa vuracak beceriye sahip forvetimiz yok. Sabri'nin, Telles'in, Olcan'ın abuk subuk ortalarından fayda sağlamak için cezasahası ve civarında hem kalabalık hem de hareketli olmamız lazım. Sneijder, Hamit, Emre, Selçuk vs. ile seken toplarda, karambollerde daha tehditkar oluruz.

ok yaz işte bunları onlara
bana yazmayı biliyodun
demek sadece ben takık değilmişim sana bunu anlatmaya çalıştım son msjlarımla ama gözünden girip kulağından çıkıyor

Hani bir Cin atasozu vardir ya, ''Bir defa görmek bin defa duymaktan daha kıymetlidir.''

Ben gordugumu anlatiyorum sana sen de baskalarini dinlemeye devam et ;)

Hani bir Cin atasozu vardir ya, ''Bir defa görmek bin defa duymaktan daha kıymetlidir.''

Ben gordugumu anlatiyorum sana sen de baskalarini dinlemeye devam et ;)

anlatma

iyi oynadı/iyi oynamadı/kötüydü msjıma başka şeyleri örnek gösterip kendince akıllı olmaya çalışıp cevap yazacaksan o zaman böyle ASS olup kalırsın

yiyosa başka beğenmeyenlere çat? o konuda herkes iyi iyi yazarken tek ben kötü yazınca saldırmak kolay

ama yemedi, şimdi atasözü falan koyuosun, git işine bi daha da veletlik yapma

SELAMET

pfff

çocukça diyalogları kendi zihnine sakla. cevap bile vermeyecem gerzek laflarına

telles neden mi iyi değildi çünkü hücumda düzgün pas tercihi yaptığını görmedim, defansif olarak da bir kere düştü, kolay çalım yedi, sabriyle karşılaştırdığında sabri hem hücum hem defans olarak daha iyiydi bu bile yeter telles'e iyi değildi demek için
Bir kaç pas hatası yaptı ama bu sadece sen Telles'i beğenmediğin için göze çarpıyor. Olumlu bir sürü iş yaptı bugün.

anlatma

iyi oynadı/iyi oynamadı/kötüydü msjıma başka şeyleri örnek gösterip kendince akıllı olmaya çalışıp cevap yazacaksan o zaman böyle ASS olup kalırsın

yiyosa başka beğenmeyenlere çat? o konuda herkes iyi iyi yazarken tek ben kötü yazınca saldırmak kolay

ama yemedi, şimdi atasözü falan koyuosun, git işine bi daha da veletlik yapma

SELAMET

Sen yine mi şımarıyorsun ?

Alper Altun Abi bırak şunu allasen. ;)

Telles Güray parmağında oynattı. 2.yarı Güray Sabri'yi parmağında oynattı.

güray sol kanat o yüzden sağda etkili olmamış olabilir, ben tellesten uzman defans görmedim. kötü de değildi defansı her zamanki gibi kolay çalım yemesi hariç (akhisarın dandik olması da bunda etkili olmuş olabilir)
tellesin topu kullanamamasından da bahsedebiliriz güraydan bağımsız olarak heral?

Geri
Üst Alt