#13 Alex Telles

iyi oynadı helal olsun,daha 22 yaşında 3 seneye Arsenal ayarında bir takıma gideceğini düşünüyorum,tabi iyce geliştirirse kendini gitmesin bir yere

iyi, çok iyi de çok zayıf bu adam.terim gitmeseydi florya'ya söylenen kebaplardan nasiplenirdi, şimdi baklavayla idare ediyor. :(

Geldiginden beri en iyi macini cikardi

Hem ikili mucadele hem pozisyon alma/savunma anlayisi hem de ileri cikislar olarak

bu adamin bizde olmasinin mutlulugunu yasayin . Kac kere dedim bu adam olacak. Olmazsa en cok bunun gelismemesi bana koyar diye. Mahcup etmedi. Ortalarida gelisiyor. Aynen devam.

Bu yaz iyi bir tatil yapmali, sonrada sezon basi kampinda ozel bir fitness programi ile fizik gucunu arttirmali. Bu onun icin daha iyi olacaktir.

Bu yaz iyi bir tatil yapmali, sonrada sezon basi kampinda ozel bir fitness programi ile fizik gucunu arttirmali. Bu onun icin daha iyi olacaktir.

birde düsün prandellide oynatsaydi tellesi.. Tamamiyle yorgun düsmüs olurdu. Asiri derecede efor sarf ediyor. Tatil en cok buna iyi gelecek.

Nihayet üzerine koymaya başladı.

Çok beğenmedim ama eskiye oranla çok daha iyi oynuyor.

dikkatimi cekti kolombiyali eroin tütcari tipi var herifte,yanliz git gide iyi futbol oynamaya basliyor bu sevindirici.

016.jpg

#top lad

Kendisini hiç beğenmem.Bu maçta başarılı buldum.Defansını geliştirmesi lazım yazın iyi çalışması gerekir bu yönde.

Seneye iyi bir performans bekliyorum ama öncelikle stopere lider bir oyuncu almamız lazım, Ujfalusi gibi bek acıgı kapatacak bir stoper.

Keza acık kapatacak birde hamal ön libero lazım. Melo-Selcuk'un kendilerine faydaları yok.

Bir başka umutsuz vaka çöp arkadaşta bu. Sabri bunun gibi oynasa amatör kümeye gönderelim derdik.

Son aylarda kendini gelistirdigini gosterdi + potansiyelli oldugunu kanitlamis oldu (gozu gorenlere tabi)

Geri
Üst Alt