2014-2015 sezonu boyunca her hafta ne kadar rezil oynadığını yazdım burada doğru düzgün cevap verebilen olmadı forumu takip edenler hatırlar. Geçen sezon Sabri Telles'ten daha iyi oynamış ve daha fazla katkı sağlamıştır. O göbekli Olcan bile Telles'ten daha iyi oynadı. Carole'u söylemiyorum bile zaten Telles'ten çok daha iyi. Sneijder ile uyumu denilen şey tamamen balon bir uydurmadır. Sneijder'den aldığı pası geri vermek dışında ne yapmış. Bindirme yapıp pozisyona mı sokmuş ? Diğer oyuncuları üzerine çekip Sneijder'in önünü mü açmış hiçbir şey yok. Aldığı pası oyuna hiçbir efektiflik katmadan geri veren adam nasıl iyi pas yapıyormuş biri açıklasın.
Birde anlamadığım bir şey Telles'in ofansif, bileklerine hakim bir oyuncu algısını oluşturan şey nedir ? Hücumda hiçbir beceri ve yeteneğini görmedim bu çöpün. Tipik Brezilyalı bek diyenler var bunun kadar odun Brezilyalı az görmüşümdür.
Çalım atabiliyor mu ? Yok
Sorumluluk alıyor mu ? Yok
Savunması iyi mi ? Yok
İkili mücadelede sağlam mı ? Yok
Bindirme yapıyor mu ? Yok
Orta açabiliyor mu ? Yok
Kafa toplarında iyi mi ? Yok
Pozisyon bilgisi var mı ? Yok
Yetenekli mi ? Değil
Bunların hiçbiri olmayan adam nasıl geliştiriyor kendini. Geçen sene rezil oynarken ortalıkta olmayanlar gidince çok iyiydi yaa demeye başladı. Mancini alsın kazığını kurtulalım işte.