#13 Alex Telles

Allah aşkına neyi tartışıyorsunuz burada yahu.

Caner Sabri gibi adamları övüp de Tellesi yerin dibine sokmak da güzelmiş yani. Hele hele Sabri. Caner çok abartılan bir oyuncu.

Ayrıca bir oyuncunun ofansif katkısını sadece asist/gol olarak belirlemek de çok doğru değil bana göre.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Yahu adam tellesin caroleden hucumda ne artisi var diyor. Olmamasi icin hic bir sey yapmamasi lazim cunku Caroleun koca sezonda hucumda en ufak bi efektifligini gordukmu? Tellesin uzerinden 1 2 sene gecmesine ragmen en az 4 5 tane saglam aksiyonlarini hatirliyorum

~tap

Bu ülkede Sabri veya Gökhan Gönül gibi 2 trilyon orta açmayanlar çöp oyuncu beyler, kendinizi kandirmayin (!)

hala gelip istatistik yazıyorlar hey Allahım..kardeşim açın bir inter maçı izleyin gerek yok istatistiğe falan zaten gözü gören herkes anlar tellesin yetersiz olduğunu..İlla istatistik derseniz onu da yazalım Icardi gibi bir forvet varken koca sezon 1 asist yapan bir adamı hücumu iyi diye savunanalara gülüyorum..Ulan Icardi bizde olsa caroleun en az 5 asisti olurdu..
İşin savunma yönüne gelirsek orada yırtmasının yegane nedeni şu an Avrupanın en iyi savunmalarından olan Murillo -Miranda 2'lisi ve hayatının sezonunu yaşayan Handanovic..Yoksa telles aynı telles yine çok savruk savunmada olmadık hatalar yapıyor..
Bakın bu adam bizim tapulu oyuncumuz düşmanım değil varole de babamın oğlu değil isterim ki telles 50 milyon € etsin ama objektfik gözle bakarsak adamın durumu bundan ibaret.. Bunları min. 15 inter maçı izleyen biri olarak yazıyorum beyler.. Handanovic-miranda-murillo-Icardi ve ilk yarı belli dönemler brozovic dışında İnterde göze batan oyuncu olmadı..sezona müthiş giren Kondogbia bile genel olarak kötü bir sezon geçiriyor.. telles-ljalic-jovetic ffp muhabbeti yüzünden kiralandı sözde kesin alınacaktı bonservisleri ama 3 adamın da vasat olması nedeniyle transferler şu anlık askıya alınmış

Haksiz oldugunu bile bile devam etme birader.

Önce ''sert'' maçlarda ilk 11de yok diyorsun sonra Juve x Inter maçinda oynadigini söyledigimde 5-6 ay önceki Inter-Juve maçtan bahsediyorsun. ''Sert'' olan Juventus deplasmaninda oynadi iste. :red: Benim alinti yaptigim maçlar son haftalarda oynanan maçlar.

Bir de adam sabrinin yarisi kadar hucuma katki saglamamis diyorsun da kendini Ronaldo zannedip sürekli hücuma çikan ve geri gelmek için yeterince hizi olmayan Sabri sahada olunca takimdaki dengesizligi Sabri gibi oynarsa bu takim iyice dengesiz olur. Bizde Sabri gibi 2 trilyon orta açmadi diye, veyahut her maç gol assist yapmadi diye çöp muamele yapmayin.

Yo bence sende biliyorsun milan maclatinda inter juve macinda roma macinda napoli macinda oynamadigini sen 2 mac gosteriyorsun ben 6 !!

Tellese 20 milyon TL bonservis odendi. Ne verdi?

Rakibin 2 beki ile sampiyonluk alirken Telles yerlerde cimleri opuyordu!!

Tellesin GS a verebilecegi en iyi sey 5-8 milyon bonservis olur.

Ya biz Sabri yeterli mi dedik? Ama Sabri kadar bile hucuma katki verememis onun yarisi kadar asisti olmayan 6.5 milyon euroluk bonservisli Tellesin hucumu ovuluyor burada ona bir hoooppp deme ihtiyaci hissettim sadece.

Tellesin hucumumu yoksa savunmasi mi daha berbat karar veremedigim biri. Tek beklentim Mancini reis sayesinde sunu 5 e 6 ya okutup minimum zararla kapamak telles dosyasini.

Cenk Ergün: "Telles’in geleceğine henüz karar vermedik. Inter kararını 31 Mayıs’tan önce vermek zorunda ancak şu an için bir gelişme yok."
Cenk Ergün: "Inter ile henüz görüşmedik ancak önümüzdeki haftalarda bir görüşme gerçekleşecek."
-Wesley Sneijder ayrılacak mı? Cenk Ergün: "Hayır, kesinlikle takımdan ayrılmayacak. Kısa süre önce sözleşmesini uzattık." (FC Inter News)

Umarım satılmaz

Çünkü İnter opsiyonu kullanmayıp pazarlık isteyecektir

Bizimkiler de çerez parasına verirler sağolsunlar
+1 milyon da komisyon verirler üstüne menejer tipli adama

2014-2015 sezonu boyunca her hafta ne kadar rezil oynadığını yazdım burada doğru düzgün cevap verebilen olmadı forumu takip edenler hatırlar. Geçen sezon Sabri Telles'ten daha iyi oynamış ve daha fazla katkı sağlamıştır. O göbekli Olcan bile Telles'ten daha iyi oynadı. Carole'u söylemiyorum bile zaten Telles'ten çok daha iyi. Sneijder ile uyumu denilen şey tamamen balon bir uydurmadır. Sneijder'den aldığı pası geri vermek dışında ne yapmış. Bindirme yapıp pozisyona mı sokmuş ? Diğer oyuncuları üzerine çekip Sneijder'in önünü mü açmış hiçbir şey yok. Aldığı pası oyuna hiçbir efektiflik katmadan geri veren adam nasıl iyi pas yapıyormuş biri açıklasın.

Birde anlamadığım bir şey Telles'in ofansif, bileklerine hakim bir oyuncu algısını oluşturan şey nedir ? Hücumda hiçbir beceri ve yeteneğini görmedim bu çöpün. Tipik Brezilyalı bek diyenler var bunun kadar odun Brezilyalı az görmüşümdür.

Çalım atabiliyor mu ? Yok
Sorumluluk alıyor mu ? Yok
Savunması iyi mi ? Yok
İkili mücadelede sağlam mı ? Yok
Bindirme yapıyor mu ? Yok
Orta açabiliyor mu ? Yok
Kafa toplarında iyi mi ? Yok
Pozisyon bilgisi var mı ? Yok
Yetenekli mi ? Değil

Bunların hiçbiri olmayan adam nasıl geliştiriyor kendini. Geçen sene rezil oynarken ortalıkta olmayanlar gidince çok iyiydi yaa demeye başladı. Mancini alsın kazığını kurtulalım işte.

Savunmasini sezon boyunca gelistirdimi? Evet

Bindirmeleri var mı? Görmeyen kör

Sorumluluk alıyormu? Yasinin patlaması için ikinci büyük nedendir

Yeteneklimi? Görmeyen kör

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

2014-2015 sezonu boyunca her hafta ne kadar rezil oynadığını yazdım burada doğru düzgün cevap verebilen olmadı forumu takip edenler hatırlar. Geçen sezon Sabri Telles'ten daha iyi oynamış ve daha fazla katkı sağlamıştır. O göbekli Olcan bile Telles'ten daha iyi oynadı. Carole'u söylemiyorum bile zaten Telles'ten çok daha iyi. Sneijder ile uyumu denilen şey tamamen balon bir uydurmadır. Sneijder'den aldığı pası geri vermek dışında ne yapmış. Bindirme yapıp pozisyona mı sokmuş ? Diğer oyuncuları üzerine çekip Sneijder'in önünü mü açmış hiçbir şey yok. Aldığı pası oyuna hiçbir efektiflik katmadan geri veren adam nasıl iyi pas yapıyormuş biri açıklasın.

Birde anlamadığım bir şey Telles'in ofansif, bileklerine hakim bir oyuncu algısını oluşturan şey nedir ? Hücumda hiçbir beceri ve yeteneğini görmedim bu çöpün. Tipik Brezilyalı bek diyenler var bunun kadar odun Brezilyalı az görmüşümdür.

Çalım atabiliyor mu ? Yok
Sorumluluk alıyor mu ? Yok
Savunması iyi mi ? Yok
İkili mücadelede sağlam mı ? Yok
Bindirme yapıyor mu ? Yok
Orta açabiliyor mu ? Yok
Kafa toplarında iyi mi ? Yok
Pozisyon bilgisi var mı ? Yok
Yetenekli mi ? Değil

Bunların hiçbiri olmayan adam nasıl geliştiriyor kendini. Geçen sene rezil oynarken ortalıkta olmayanlar gidince çok iyiydi yaa demeye başladı. Mancini alsın kazığını kurtulalım işte.

hacı dur çarpılıcan şimdi bizim takımda hakan umut sabri olcan sürekli 11 oyayan oyuncularken telles'i beğenmemek ne lan :D
peki telles yetenekli değilse bizim ülkedeki yetenekli topçuları saysana bi

Inter'in zorunlu satin alma opsiyonu olmadigi icin sezon sonu geri gelebilir. Zaten piyasasi olan genc bir solbeki 8.5 den asagi da satmayiz. Inter de maddi acidan problemli donemden geciyormus son aldigim bilgilere gore. Onlar da bizim gibi FFP denetimi altinda ama galiba bu surecleri daha uzun. Napacaklar sezon sonu belli olur ama galiba geri gelecek gibi geliyor bana.

Inter'in zorunlu satin alma opsiyonu olmadigi icin sezon sonu geri gelebilir. Zaten piyasasi olan genc bir solbeki 8.5 den asagi da satmayiz. Inter de maddi acidan problemli donemden geciyormus son aldigim bilgilere gore. Onlar da bizim gibi FFP denetimi altinda ama galiba bu surecleri daha uzun. Napacaklar sezon sonu belli olur ama galiba geri gelecek gibi geliyor bana.

vaybe kale ve offansif orta sahadan (sneijder-Emre) sonra bi mevkimiz daha 2 oyuncuyla müthis bir durumda olur ..

Darisi diger 8 Mevkilerin basina

Seneye solbek carol solkanat alex telles olsa nasıl olur sizce? malum ffp den dolayı tüm takıma transfer yapamayız.

Seneye solbek carol solkanat alex telles olsa nasıl olur sizce? malum ffp den dolayı tüm takıma transfer yapamayız.
Eger Bruma da bir sekilde geri gelecekse bu buyuk ihtimal boyle olacaktir zaten. O halde diger mevkilere oncelik taniyacaklardir.

Geri
Üst Alt