#13 Alex Telles

Çelimsizin teki
bizde şu an o bölgede oynayan topçuların kötü
olması bu adamı iyi kılmaz oynadığı topu gördük yetersizdi simdi biraz form tutmus olabilir forum olarak abartmaya meraklıyız

Portonun son maçını izledim.duran toplar dışında hücumda çok etkisizdi.Koşarken hala zoraki koşuyor.çok abartmayın bu adamı

Bu adamın tek eksikliği fizik gücü

Tabi malum bizim STSL standartlarında seyirciler öyle yetenek özürlüsü ayıboğan adamlara taptığı için Telles'in değeri anlaşılamadı

Yoksa şu ligde Telles'den daha yetenekli topla ilişkisi daha iyi diyebileceğimiz adam sayısı çok az

Forumda en beğenmeyenlerden biri olduğum, asla top class seviyeye ulaşamayacağına dair mesajlarımla sabittir...Ancak Portekiz Ligi ve Porto, diğer lig ve takımlardan farklı bir yer; orada gösterdiği muazzam performansa aldanarak ciddi yatırımla transfer yapan pek çok başka ülke kulübü bin pişman olmuştur...

Daha kaliteli bir ligin iddialı takımlarından birine gidip orada tutunamadığı müddetçe kendisi hakkındaki kanaatim değişmeyecektir. Savunmada telaşlı ve sakar olmasına karşın, aman aman hücum özelliği de olmayan vasat bir bek hala benim gözümde...

Sn. Ünal Aysal'ın scouting dehası sergileyerek dünya futboluna kazandırdığı mucizevi yetenek. Birkaç yıl içerisinde daha büyük kulüplerde göreceğiz kendisini.

Sn. Ünal Aysal'ın scouting dehası sergileyerek dünya futboluna kazandırdığı mucizevi yetenek. Birkaç yıl içerisinde daha büyük kulüplerde göreceğiz kendisini.

Reis, o dönem yapılan transferler arasında scoutingle, Aysal Hazretleri ile alakası olmayan tek futbolcu varsa o da Telles' dir. Direkt Mancini' nin tercihidir, İnter' e aldıran da kendisidir. Daha büyük kulüplerden birine gitmesi kabildir ama oralarda tutunamayacağına dair iddiaya girebilirim (Olur olmaz şey için iddialaşmaktan hoşlanmayan biri olduğumu belirteyim)...

Porto da olduğu için kıymete bindi bizde olsaydı şu an küfür ediyor olurduk.
Yani sorun Türk futbol sistemin de hiçbir oyuncu gelişmiyor, buna en güzel örnek bruma

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Reis, o dönem yapılan transferler arasında scoutingle, Aysal Hazretleri ile alakası olmayan tek futbolcu varsa o da Telles' dir. Direkt Mancini' nin tercihidir, İnter' e aldıran da kendisidir. Daha büyük kulüplerden birine gitmesi kabildir ama oralarda tutunamayacağına dair iddiaya girebilirim (Olur olmaz şey için iddialaşmaktan hoşlanmayan biri olduğumu belirteyim)...

Keşke tutunamasa da kulübümüze dönse.. Çok isterim tekrar parçalı içinde görmeyi bu aslan parçasını.

Keşke tutunamasa da kulübümüze dönse.. Çok isterim tekrar parçalı içinde görmeyi bu aslan parçasını.

Ben istemem, ondan iyi yüzlerce solbek oyuncusu vardır Dünya futbolunda. Biraz piyasa da yaptı, gelirse çaptan düşmüş olarak gelecektir zaten, 18 yaşında da değil hani!...

Eldekiler 3/10 seviyesinde diye 4/10 luk adamlara rahmet okumanın zamanı değil; şairin ''Yeni şeyler söylemek lazım'' dediği gibi, bize de yeni yüzler lazım. İş ki doğru oyuncular bulunabilsin; doğru yönetim olmadan imkansız tabi...

C7s-BdeXUAANWWo.jpg

Coğu asistide duran toptan.

Buradaki bazi kisiler gibi "aman yaa yapilan ortalardan gelen asisti saymiyorum" diyerek Sneijder'in asistlerinin hice sayildigi gibi benzer sekilde yoksa sen de Telles'in de asistlerini mi saymiyorsun Fatih? :D

Buradaki bazi kisiler gibi "aman yaa yapilan ortalardan gelen asisti saymiyorum" diyerek Sneijder'in asistlerinin hice sayildigi gibi benzer sekilde yoksa sen de Telles'in de asistlerini mi saymiyorsun Fatih? :D

Benzer arguman ile Selcuk Inan´in istatistikleri de hice sayilir genelde. Sneijder´de fark ne ? Iyiki adam bir sezon assistler yapti.

Geri
Üst Alt