#13 Alex Telles

Bari o açıklamaları yapmasaydın profesyonelliğine sokayım Telles

Kullanabiliyoruz dimi gelecek olan parayı bu dönem?

Edit: haberi şimdi inceledim yaz transfer dönemi için anlaşmışlar. İyi iyi yaza da para lazım

bize ilk geldiğinde gereken tüm niteliklere haiz tam bir sol bek olduğunu düşünüyodum, sneijder'dan sonra en sevdiğim topçuydu takımda. keşke satmasaydık..

Kullanabiliyoruz dimi gelecek olan parayı bu dönem?

Edit: haberi şimdi inceledim yaz transfer dönemi için anlaşmışlar. İyi iyi yaza da para lazım
Evet kullanma hakkimiz var. Zaten 30 a yakin para olacak bu gidisle. Bakalim kis sonuna kadar 20sini harcayacaklar mi

Hem de Alex Sandro ve Marcelo gibi cok iyi iki sol bek olmasina ragmen cagrildi hea?

Bayagi milli Brezilyalimiz var aslinda: Taffarel, Jardel, Felipe, Christian, Prates, Conceicao, Elano, Jo, Melo, Cris, simdi de Telles

Hem de Alex Sandro ve Marcelo gibi cok iyi iki sol bek olmasina ragmen cagrildi hea?

Bayagi milli Brezilyalimiz var aslinda: Taffarel, Jardel, Felipe, Christian, Prates, Conceicao, Elano, Jo, Melo, Cris, simdi de Telles

marcelo uzun zamandır real de oynayamıyor o yüzden çağrılmadı. alex telles'i de sakatlanan luis felipe'nin yerine çağırmışlar.

Alex Telles: "İtalya Milli Takımı'ndan teklif beklemediğimi söylesem yalan olur. Bugüne kadar bu olabilirdi ama teklif gelmedi. Benim de Brezilya'da oynama hayalim devam ediyor. Bunun için çok çalıştım, başardım"

Porto'da harikalar yaratan Alex Telles, beklendiği gibi 55 milyon Euro'ya satılırsa, Galatasaray 5 milyon Euro kazanacak. Bu para, Luyindama’nın bonservisi için kullanılacak. (Takvim)

Serbest kalması 40 değil miydi ? Yine sallama haberlere start verildi transfer sezonu başlamadan

Penaltı atarken böyle belinden sakatlanmayı nasıl becermiş hayret birşey.

Geçmiş olsun aslan parçası, umarım önemli birşeyi yoktur.

sent via GSC

Geri
Üst Alt