#13 Alex Telles

yetenekli çocuk. Gol'de şansizdi. Semih ve Dany çok böyle goller yedirdi.

Yetenekli futbolcu cok belli, cok begendim ve cok umitlendim uzun yillar kendisini izleyebilme adina. Keske daha iyi uzaklastirabilseydin topu be Telles 2.gollerinde. yine de iyiydin, umarim performansin durmadan artmaya devam eder.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yediğimiz 2. Golde heyecan yaptı.Biraz daha soğukkanlı olmalıydı.

Hücumda gayet iyi. Özellikle çok fazla faul aldı son 2 maçta ceza sahası çevresinde. Arkası biraz boş kalıyor ama takım olarak çözmek lazım bunları.

Yahu ciddi söylüyorum bizim taraftarların çoğundan bir cacık olmaz.

Adam topu çıkartamadı diye bir kısım taraftar defansı kötü diyor. Panik yaptı adam, ha tabiki yapmamalıydı. Soğuk kanlı olması lazımdı. Maç boyunca yediğimiz atakların %80 i sabri ve burdisso nun tarafından geldi. Telles in taraftan ne zaman atak yedik söyleyeyim. Takım tam hücuma çıkarken, ortasahada pas yaparken telles ileri çıkıp atağa katkıda bulunabilecek pozisyon almaya çalışırken saçma sapan pas hatalarından top kaptırmalarından ötürü boş kaldı arkası. Yani atağa çıkmış bir oyuncunun orta sahadaki yersiz top kayıplarından sonra defansa ışınlanmasını bekleyemezsiniz herhalde.

Bununla birlikte hücuma çıktığında semih yeteri kadar arkasına kayamadı açık alanı kapatamadı. Muhtemelen burdisso ya güvenemediği için olduğunu düşünüyorum. Semih de iyi değildi bu maç. Ya transfer dedikodularından ötürü ya da burdisso dan ötürü. İlk yarıda melo nun sahada yürüdüğünü de unutmayalım.

Velasıl kelam bu maça kadar defansı iyi hücum olarak pek bir şey göremedim diyordum, bu maçta hücumda da kendini gösterdi. İlerisi için umut verdi. Defansıda iyiydi. Golde panik yapması kötü yanıydı.

Sonuca göre yorum yapmaktan vazgeçilmeli artık.

Sevgiyle kalın

umdugumun 300 kati kadar ii bir LWB ,rieradan sonra hic beklemedim bu kadar oynamasini TBH

(rhyme'ul ythong)

Kumaş var belli.Sol kanat olarakda rahatlıkla kullanılabilir gerektiğinde.

Dün iyiydi bir seyler yapmaya da çalıştı ama takım sadece soldan gitmeye kalkinca o da biryere kadar tabi

Beyler dikkat ettiniz mi Telles'in boyu resmi kayıtlarda 181 cm olarak gösteriliyor ama bariz daha uzun.Bugün gol sevincinde gördüm Burakla yanyana geldiler sanki aynı gibiydi boyları...

Burak kampur biraz belki ondandir :DD

Saka bir yana boyu 1.81. Daha uzun degil. Kamera acisindan oyle gozukmus olabilir..

Golde hatası çok azdı bana göre bu işler şans artık Ceyhunun da suçu yoktu.. Ben çok beğendim Tellesi çok iyi bindirmeler yaptı Koray hayvanı faullerle yıldırmasaydı daha da iyi oynardı..

Muslera

Sabri Semih Gökhan zan Hakan balta

melo selçuk

Hajrovıc alex

Drogba

Bazı maçlarda böyle oynasak nasıl olur arkadaşlar..

Muslera

Sabri Semih Gökhan zan Hakan balta

melo selçuk

Hajrovıc alex

Drogba

Bazı maçlarda böyle oynasak nasıl olur arkadaşlar..

Nasıl mı olur ? 10 kişi çıkmış oluruz ..Artı hangi akla hizmet Balta sol bek oynayacak artı Sneijder gibi adam kesilir mi ? Artılar bitmez de ben bu kadar yazayım..

İiy futbolcu kendini belli ediyor.Uzun yıllar sol tarafta sıkıntı çekmeyeceğiz gibi

Geri
Üst Alt