#13 Alex Telles

Ciddi söylüyorum bu adamı Porto yada Shaktar alsaydı 20-25 Milyon Euroluk piyasa yapardı.

Bizde ne olur kestiremiyorum,malum yabancı kontenjanı,inişli çıkışlı grafiğimiz vs etkili oluyor genç oyuncuların kaderinde.O yüzden net bir tahminde bulunamıyorum ama inşallah daha da iyi olacak.İzlemesi büyük keyif veriyor.

Harika bir oyun çıkardı, ama defansta kafa toplarında güçsüz kaldı, Ivanovic'e de diş geçiremedi. Ben burda fiziğini geliştirirse oyunu da bir tık ileri çıkacak dediğimde fiziği yeterli diyen arkadaşlar vardı. Fiziğine kötü demek değildir fiziğini geliştirmesi gerekli demek. Ayrıca fizik safi kaba kuvvetten de ibaret değildir. Eğer CL oyuncusu olacaksa, halen fiziğini geliştirmesi gerektiğini ve eğer bunu yaparsa oyununu da bir değil iki tık üste taşıyacağını düşünüyorum. İstediğiniz kadar goygoy yapabilirsiniz. :ka21:

Helal olsun cok begendim

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Gözümüz sol bek gördü:)

[attachment=8192:nazar.jpg]

Ekli dosyalar

• nazar.webp
    nazar.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 182
ivanovicle birebir kaldığı pozisyonlar haricinde iyiydi. herif bir türlü geçilmedi arkadaş

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

şiir gibi top oynadı. ivanoviçin yanında pasif kalması normal adamda bir fizik bir göt var yanlız biraz daha sıksa sadece göt olarak doğacakmış :D haliyle bu adamla fiziksel mücadelede tellesi geçin kolay kolay kimse başa çıkamaz.Aslan parçası adanalıya kalsaydık yine carlinhosu aldırıp saç baş yolardık burda.

harika bi transfer kesinlikle, eskişehir maçında da canlı izlemiştim bayıldım resmen..

Ivanovic bu sezon çok iyi zaten. Telles biraz daha güçlenmeli ve savunma konusunda da eksikleri var. Zamanla daha iyi olacaktır.

Fizik olarak bu seviyede cok eksik kaldigi ortaya cikti. Semih'in ilk senesini hatirlatti bana.

Pozisyon almasini ogrenip birde hucumda ekstra islere girmeyi ogrenirse elimizde fazla tutamayiz

Emre Utkucana ne kadar tesekkur etsek az..

Ivanovic'e karsi yanlis strateji pesindeydi takim. Sürekli Telles kacti ve destek göremedi. Bu yüzden Ivanovic fiziksel üstünlügünü kullanarak durdurdu kendisini. Ama Invanovic'i bol pas yaparak lehimize kullanabilirdik. Ama tam tersi Telles hep yalniz kaldi.

Alexx Alexx Alexxx :)

Hücumda durduruldu haliyle ama sırıtmadı maçta. Tecrübeli dediğimiz Eboue yarısı kadar oynamadı 3 pozisyona sebep oldu 1'i gol oldu.

Şu an bile böyle rakibi geride tutuyor! İleri çıkmaları konusunda iki kere düşündürüyor. Düşünün ki bir kaç hafta sonra takıma iyice alışınca, yardıra yardıra rakip takımın beklerini felç edecek...

Geri
Üst Alt