#13 Alex Telles

bi iki maç kötü oynasın balonun allahı diye yazarlar, şimdiden birbirinize girmeye alışın :)

3-5-2'ye devam edersek olan bu çocuğa olacak. Bu kadar zaman beklediğimiz adam bu muymuş yani diyecekler. Umarım şu kaos sistemine devam etmeyiz de, bazı oyuncularımız bu sayede çöp muamelesi görmekten kurtulur.

kanatsızlıkta ilaç olursun inşALLAH sol kanat sana emanet sağ taraf ise ALLAH'a emanet gözüküyor

Baba ve Oglu gibi...:DD

BexdMpXIYAA6Ay7.jpg

BexaQEZCYAATXEd.jpg

BewSPIiCQAAALqN.jpg

Yollayin lan su dandik yabancilardan birini de artik nihayet sol bekimizi görsek.

Sadece bir sol bekle olacak işler değil bunlar arkadaşlar, yapmayın. Bizim takım yapılanmamız genel olarak çok kötü. Çok dengesiz, çok yetersiz. Bu yapılanmayla hiçbir halt olmaz bizden. Tüm sorumluluğu bu adama yüklemeyin o yüzden.

İbrahim üzülmezin teknik versiyonu

İnsallah yüzümüzü kara çıkarmayacak

Gremıo dakı temposunu burdada sürdürecek

Tam bir balon overrated bir oyuncu kendisi.Aaa pardon oynamamışmıydı.neyse oynayınca geliyim.

915541_620x310.jpg

İlk idmanında çabukluğu ve şık hareketleriyle göz doldurdu yorumları var . GsTv ye ilk röportajında da oldukça iddialıydı: “Devamlı bindirmeyi, ortayı ve şutu seviyorum. Bana duyulan güveni boşa çıkarmayacağım.”

İnşaallah, Hadi bakalım..

En az 5 maça çıkmadan son fikir belirtmek acelecilik olur. Hadi yeni geldiği için takım uyumu adına 3-4 maçta benden olsun.

Minimum sağlıklı not verebilme maçı 6-7+ olmalı.. Eğer buraya kadar işi götüremeden kendini belli ederse, sanırım hakkında fikir çatışması diye bişey olmadan olumlu/olumsuz herkes aynı kararda birleşir..

Himayeme alıyorum aynı melo gıbı laf eden çarpılır

İdmanlarda büyülemiş herkesi

Bir formasını almak sart olur artık

Beyaz forma çok yakısr diye düşünüyorum fit fiziğine

Formada çok yakışmış aslanıma.

Himayeme alıyorum aynı melo gıbı laf eden çarpılır

İdmanlarda büyülemiş herkesi

Bir formasını almak sart olur artık

Beyaz forma çok yakısr diye düşünüyorum fit fiziğine

Şahsen ben defans anlayışı için korkmuyorum ama ataklara takviyesinde önyargılıyım. Bu korumacılığı haketmesi gerekecek.

Zamanla görücez, umarım yanılırım..

Ayrıca faydası olacaksa da beyaz forma değil, pembe tayt bile farketmez benim için.:D

Şahsen ben defans anlayışı için korkmuyorum ama ataklara takviyesinde önyargılıyım. Bu korumacılığı haketmesi gerekecek.

Zamanla görücez, umarım yanılırım..

Ayrıca faydası olacaksa da beyaz forma değil, pembe tayt bile farketmez benim için.:D

Adamın atak organızasyonları manyak

Sırf atak demek gol atıp asıst yapmak degıl 3 bölgeye top taşımada ınanılmaz

KISACA ıbrahim üzülmezin teknık versıyonu anla işte

Adamın atak organızasyonları manyak

Sırf atak demek gol atıp asıst yapmak degıl 3 bölgeye top taşımada ınanılmaz

KISACA ıbrahim üzülmezin teknık versıyonu anla işte

Ben Telles için defansta %75, atakta da %50-60 a fitim açıkçası. O kadar yüksek bir beklentim yok yani.

Tabiiki bu beklentileri umudederkende karşısındaki rakibin kim olduğu da önemli ve ayrıca değerlendirilmeli.:ka21:

Geri
Üst Alt