#13 Alex Telles

seve seve tarıkı alacaksın önüne de brumayı koyacaksın. telles-yasinle olmaz o iş.

Ne genci ne yeteneği bu tellesten bir yol olmaz... Yabancı hakkimizi boşa kullanıyoruz bunun yerine balta bile oynasa daha iyi.. Bence ideali savunmayai komple yerli yapip veysel Semih koray olcan seklinde kurmaliyiz.. Olcanin sol bekte de çok faydali olacagini dusunuyorum

aga bu nasıl performans böyle,son yıllardaki en kötü bek performansını sergiledi nutkum tutuldu izlerken.

büyük hayal kirikligi oldu. Bence Bruma nin alternaitifi olarak sol açik denenmeli. Sol bek kesinlikle olmaz

bunu kim keşfetti ya cidden inanamıyorum çok mu aranmış cidden bu kadar berbat bir scout ekibimiz olduğunu bilmiyordum şaka gibi derhal ülkesine geri yollansın Galatasaray'da oynamak bu kadar kolay değil ptt de sırıtıcak kapasitede

Gene bizim polyannacı taraftarlarımız kendini avutuyor.Gençmiş adam 22 yaşında 17 felan değil 34 yaşındaki kuyt la bitik gökhan adamı mahvetti bu kadar kötü oynanmaz be Telles

Tam bir fiyasko. 3-5 bakmadan talip varsa eğer satılması taraftarıyım. Bunun yaptığı savunmayı sıradan bir Anadolu takımı oyuncusu da yapar yani. Yabancı sınırı olan bir ülkede alınan yabancılar fark yaratmalı. sıradan olmamalı. Telles sıradan bir bek. Bek bile denmez.

Vallah kendimizi kandirmaya lüzum yok Baltadan fazlasi yok su an. Bari o oynasin, en azindan defans yapmayi biliyor.

Ha birde bize geldiginden bir iki hafta sonra Madrid istiyor haberleri geldi simdi aklima...

İkinci Carrusca dediğimizde saldıran çakallar nerede peki? Alın tepe tepe kullanın Brezilyalı Sabrinizi.

Gene bizim polyannacı taraftarlarımız kendini avutuyor.Gençmiş adam 22 yaşında 17 felan değil 34 yaşındaki kuyt la bitik gökhan adamı mahvetti bu kadar kötü oynanmaz be Telles

Aynen oyle babası yasındakı kuyt maymuna cevırdı gokhan zorlanmadı bıle haa bunun yanında ılerı cıkıp ortamı kestı nerdeee canerı ızledık gerıde bırsuru atak kestı ustune bırsuru krıtık orta actı bıde yabancı bızım beyefendı mıllı takıma ruyasında gırmez kesın ve net basının menejerlerın sısırmesı o haberlerde hep bugun yerıne sıvaslı zıya olsa arkasında telles yazsaydı bugun hıc fark olmazdı

Geri
Üst Alt