#13 Alex Telles

bunun kadar koftiden bir sol bek görmedim daha geldiğinden beri bi numarasını göremedik hakan balta oynasa bundun iyi oynar.

Gesendet von iPad Air mit Tapatalk

Kontenjandan kesik yemesi gereken ilk isim maalesef Telles.

Cok vasat oynuyor.Chedjou oynasin bu oynamasin simdilik

Geçen sene birçok maçta ilerisi için ışık vermişti sezon içinde takımla beraber performansının artacağına inanıyorum ama an itibariyle çok kötü yedek beklemeli biraz

Evet doğru boyu 181 cm fakat ben daha bir kafa topuna çıkıpta topu kazandığını görmedim. Dikkatlice bakarsanız zıplamış olmak için zıplıyor. Defansı bu kadar amatör olan oyuncuya az rastlanır. Ha hücumuna laf yok. Hucüm anlamında çok gelişebilir..

Sol kanattan orta açılması size de çok garip gelmedi mi? Yani o kanattan yükselen bir top görmek ne biliyim.

yoh hıaaaa :D

Himayeme alıyorum aynı melo gıbı laf eden çarpılır

İdmanlarda büyülemiş herkesi

Bir formasını almak sart olur artık

Beyaz forma çok yakısr diye düşünüyorum fit fiziğine

komedi :D

ben bu kadar bindirme yapan bek görmedim.

arjantin atı gibi 41 kere Maşallah.

at mı :D

Bu çocuk efsane olacak. Yeni Carlos bu olacak

he he :D

teleş haklı

Bu adamın değeri transfermarkt'ta neden 1.500.000 €? Sabri'ninki bile 2.500.000 € be..

adam ince görmüş kimse anlamamış :/

Ilk sayfaaa

Cok para marcelo perform beklıyorum

nokta tespitlerim

Geçenlerde teklif var diyorlardı aldığımız paraya yakın doğruysa hemen satılmalı öyle hiç beğenmediğim den değilde adamın artık oynama ihtimali çok zor zaten Türkiye ye geldiğinden beri geriye gidiyor oynamazsa 1 sene ne duruma düşer kim bilir kiralanabiliyorsa o da olur hem oynar seneye de belki sınır kalkar.

Yetenekli ama kullanamıyordu,kullanmıyordu,çalışmıyordu bana göre.

Kesik yemeye de başladı,mutlaka yükselişe geçecek.Rekabet bu yüzden çok önemli.

telles su an dususte ama çok yeteneklı ve kalıtelı.formayı yakında alır kımseye de vermez.

Muslera

Tarık - Semih - Gökhan - Hakan

Melo - Dzemaili - Olcan

Sneijder

Burak Pandev Olcan​

top sürmesi yeterli değil hücumcu bir bek için..bugün liverpoolun yeni aldığı sol bek bir gol attı o adam defansta gol yedirsin kızmam çünkü adam forvet oyuncusu gibi top sürüyor boş alan görürse cesaretle gidiyor.bizim tellesin gelişirse bilmem ama hücum tarafı da çok sıradan..

İstenilen seviyenin çok gerisinde ama hemen kenara atmamak lazım.

PL'ye falan kiralasak bari transfer kapanmadan.

Bugün mustafa denizlinin röportajını okudum.

Önde Tellesi arkada baltayı oynatsa çok daha verim alır hem sol kanattan hemde ataklardan diyordu.

Açıkçası telles hucumu daha iyi olan bir oyuncu.

Ayagına hakim süratli.

Geçen sene sol kanattaki Sneijderle bindirmelerini paslaşmalarını hatırlayınca çokda mantıklı geldi aslında denizli nin önerisi..

-------------------Muslera----------------

-----Veysel-Semih-Zan--Hakan-----

--------Melo-Dzemali-Selcuk---

----------Pandev---------Sneijder----

---------------------Burak-----------

Buna dönecek sanırım .

Görünen o ki Zan ve Hakan stoperde denenecek.

Yazık olacak chedjouya. Tellese Bruma ya. Ama yapacak bişi yok.

3 ü de yedekde beklicek .

Zan-Semih- Yada Hakan-Semih ikilisi iyi oynarsa ched kolay kolay 11 göremicek yine.

Yedeklerimiz 23 m euro :)

NOT: Yukardaki arkadasla aynı kadroyu yapmısız farketmedim. O Bonus olarak olcanı koymus .

12 oynamadan galibiyet zor oda farkında :)

Geri
Üst Alt