#13 Alex Telles

En son bıraktığımızda kanadı otoban olan, çelimsiz, vitaminsiz ne hücumda ne savunmada faydalı bir Telles vardı. Değişen bir şey olmamış.

Ben bu halimle sahaya çıksam attığım 2-3 orta en azından ceza sahasının içine düşer. Bunu kim itelemişse bize yılın kazığını geçirmiş. Yanılmadığımızı görüyoruz böylece, 2. Carrusca vakası derken haklıydık. 6 milyonluk çöp.

Telles olmasa atak yapamayacaktik öne dogru. adam sürekli bosa kacti, orta yapti, geriye kostu. forumlari hayretle okuyorum. gecen yilda Chedjou cöptü degil mi?? simdi süper oldu birden. sorsan adam hayatinda topa degmemistir. gelmis burda ulema kesiliyor.

Telles olmasa atak yapamayacaktik öne dogru. adam sürekli bosa kacti, orta yapti, geriye kostu. forumlari hayretle okuyorum. gecen yilda Chedjou cöptü degil mi?? simdi süper oldu birden. sorsan adam hayatinda topa degmemistir. gelmis burda ulema kesiliyor.
Elestiriler çok ağır bencede.

Sevilla teklif yaptı deniyordu bizim futboldan anlayan yöneticilerimiz niye satmadıki zararın neresinden dönersek kardır

Çok vermişlerdir bizimkilerde iyi tekliften dolayı bunda bi b.k vardır patlar falan diye satmamıştır.

250 bin falan teklif etselerdi çoktan gitmişti.

Defansta pozisyon almayı bilmiyor

Bu saçma sınırlama yüzünden forma giymesi zor

ve haliyle kendini geliştirmesi de

O yüzden işi çok zor; bence devre arası teklif gelirse

çocuğun önünü açmak için gönderilmeli

en azından kiralık olarak

Son düzenleme:
Asıl suçlu kanatlara önlem almayan Veysel ve Telles'i tek bırakan Prandelli de.

Çok çok çok çok büyük bir kazık 20 yaşında hayattan bezmiş bu yaşta ki oyunculara bu paraları verirsen böyle olur işte

Ortama uyum sağla derken bunu kastetmemiştik be aslanım...

Ama seviyorum bu arkadaşı. Olacak... Eminim olacak...

sıkıntı bunda değilki adam en azından bindiriyo yok önünde adam yok bomboş koca kanatta tek başına kimvar oynayacağı.

Veysel varken telles çıkmamalıydı.. yanlış oldu.. telles solda, tarık sağda hücuma etkili çıkan bir takım oluruz..

Riera sol açık diye getirdik sol bek çıktı.Eboue'de öyle.Bi de bunu sol açıkta deneyelim.Bek diye açık almışız belliki

yetenekli takım çok kötü telleste kötü.ilk yarı en az 4-5 pozisyonda boş oldugu halde pas atılmadı.ve dikkatle izlerseniz sadece vatandaşı melo tellese pas atıyor.

Geri
Üst Alt