#13 Alex Telles

Her türlü potansiyelli bir oyuncu yetenekli genç.
geçen sene çokda iyi oynadı.

Bu sene tüm takım kötü yorgun bitik kafa oyunda dğeil sadece tellesle alakalı değil..

Avrupaya gitse ağzımız açık bakarız aaaa bizde böyle oynamıyordu deriz..

Adamın potansiyeline lafım yok ileride çok iyi topçu olabilecek takımdaki 3-4 tane oyuncudan biridir. Bruma + Koray gibi

Ama işde yabancı sınırı kalkmadıkça ben bu hakkı defansda değil hucumda kullanmak isterim

arkadas birtane ortandan adresse teslim olsun bildigin uzun orta kesiyor ama bilincli bir sekilde degil

Hiç mi muz orta çalışmıyon telles. Rasgele atıyor nereye giderse. İnsan biraz antrenmanda gayret eder,daha gençsin, hırs yap antrenmanda olmadı sonrasında çalış. Geldiğinden beri hiç üstüne koymadı ve yüzünün güldüğünü de görmedim Lukoil reklamı hariç

Yabancı sınırı 6 olduğunda burun kıvırıyorduk şimdi ona bile muhtacız.

Sürekli oynatsak keşke.

İyiydi sürekli oynamalı. Kendini geliştirecek potansiyel var bunda özgüven kazanmalı. Defansif olarak Sabri ve Tarık'tan iyi en azından.

Sağlamsa Lassa

Ortalari iyi mi yapiyor yapmiyor mu karar veremedim. Belki de hücum oyuncularin kosulari dogru degil. Kararsizim, ama anlasmazlik var.

Defans yapmasini bilmiyor. Bu ortamda gelismesi imkansiz zaten, bizim Telles-Bruma ikilisini sürekli sahada görmemiz gerekirken pasaporttan kaybediyoruz ikisini de.

Bazilarina bakiyorum mukemmel kritik veriyorsunuz, madem elestireceksiniz, dogru bir elestiri olsun. Siz adamin sol cizgiden, tam 30 metre uzakliga (penalti noktasina diyelim) tam isabet orta bekliyorsunuz. Peki bu topa kim vuracak? Orada kimse durmuyor, genelde ceza sahasinin icinde 1 kisi oluyor orta yapilirken, adam oradan tam isabet orta yapamaz zaten. Bunu birtek Beckham beceriyordu.

Onemli olan ortayi tehlikeli yere atabilmek, gerisi forvet oyunculara kalmis, onlar gider topa dokunurmu dokunmaz onlarin isi. Telles oraya kadar isini yapmistir demek.
En azindan Sabri gibi yillarca topu auta atmiyor.

Bruma ile birlikte Telles'de sürekli forma şansı bulursa iki tane müthiş çocuk kazanacağız bunda hemfikiriz.

İnşallah gelecek sezon ile birlikte sınırda azda olsa artma olur da en azından Bruma , Telles ve gol yükümüzü çekecek yabancı forvete yer açarız.

Bazen devreleri iyi yakıyor. Sol bekten ileriye doğru şişirdiği saçma toplara uyuz oluyorum. Ve ezbere orta açıyor bazen

tarıktan ıyı.elımızdekı en ıyı solbek.tum kanatı kullanıyor.ortaları ısabetsız degıl ceza sahasında adam yok bence.dısa kacmak yerıne ıçe katederse şutları da ıyı. çok gol atar.

Telles'in en iyi özelliği bence soğukkanlı olup geriden iyi oyun kurması.Eboue'de olan bu özellik bu elemanda da var.

hücum okey bindirmeler güzel fakat savunmada çizgideki rakibinin yanında ya da senin adamına 30-40 metre pas attırmıcak şekilde dur lütfen,adama yapışmayıp uzun pasla adamına top attırıyosun,sonrada birebierde çalımı yiyon ya da adam çekip vuruyo,ilk teması yaptırma yeter.

İyiydi bu maç defansif olarak da biraz geliştirmiş gibi geldi. Mücadele gücü de artmış. Özgüven lazım.

italyanlar köreltmis bu bebeleri belli

bugün fena bi görüntü vermedi

elimizdeki en iyi bek olsa da caner,bosingwa,gg,cicinho gibi adamların performansına bakınca vasat kalıyor..

Geri
Üst Alt