#13 Alex Telles

Gs sozlukte okudum. 1 yil kiralasak olmaz mi?
1 yil icin hakkimizdan vaz gecelim.

2021 de sozleşmesi bitiyor bu kiş bir takima kaziklayamazsa porto sittinsene 40'a satamazlar

Şu an takımda olsa, yarım yarım yardırıyordu.
Hey aslanım benim be... Dolmuşçu tarafından üç kuruşa yollandın.

Başlığı görünce yine 40 milyona bir yere transfer oldu sandım.

6 maçta 2 gol, 2 asist yapmış bu sezon. Ayrıca maç özetlerine de şöyle kabaca baktım, duran topların çoğunu Telles kullanıyor. Attığı iki gol de penaltıdan. Sert ve kavisli ortalar yapıyor.

6 maçta 2 gol, 2 asist yapmış bu sezon. Ayrıca maç özetlerine de şöyle kabaca baktım, duran topların çoğunu Telles kullanıyor. Attığı iki gol de penaltıdan. Sert ve kavisli ortalar yapıyor.

Halen iyi bir fiyata satılmasını bekliyoruz alacağımız pay yüzünden ama bu gidişle 34 yaşına geldiğinde alan biz olacağız yine.

Şunu unutuyorsunuz. Bizde olsa bu da ön direğe açar ortaları duran toplarda ve kornerlerde.

Bizim takımın en büyük(!) duran top özelliği bu.

sent via GSC

Halen iyi bir fiyata satılmasını bekliyoruz alacağımız pay yüzünden ama bu gidişle 34 yaşına geldiğinde alan biz olacağız yine.

Kalbürüstü takımlarda rahatlıkla oynayacağını düşünüyorum. Bizdeyken yetenekli ve toydu şimdi bakıyorum gittiği takımın duran topçusu olacak kadar büyümüş.

Şunu unutuyorsunuz. Bizde olsa bu da ön direğe açar ortaları duran toplarda ve kornerlerde.

Bizim takımın en büyük(!) duran top özelliği bu.

sent via GSC
Aslında kornerlerde en tehlikelisi ön direk organizasyonu. Ön direkteki oyuncu topu arkaya aşırdığında rakip defansın yapabileceği hiç birşey kalmıyor. Bizdeki esas sorun organizasyonsuzluk.

Aslında kornerlerde en tehlikelisi ön direk organizasyonu. Ön direkteki oyuncu topu arkaya aşırdığında rakip defansın yapabileceği hiç birşey kalmıyor. Bizdeki esas sorun organizasyonsuzluk.
Işte o yüzden de boşa gidiyor kornerler. Duran top oldu mu heyecan falan olmuyor ben de nasıl olsa rakip karşılayacak topu diye.

sent via GSC

Twitterda gündem olmuşta geri mi dönüyo?

Defansif olarak hic begenmiyordum. Portoda nasil iyi izlemedim ama ortalari guzel.

Geri
Üst Alt