#13 Alex Telles

Telles fiziğini geliştirdiği an futboluda bi tık yukarı çıkacak. Mevkisi itibariyle ikili mücadelelere sık sık girmesi gerekiyor. Bunlardan galip çıkması için de dengesi yerine olmalı.

Deplasmanlarda Telles'i yürüyerek geçerler bence :D

Fiziği gayet iyi bence takıma alışması gerekiyor sadece

2014 ve hala fizik.

Daha önemli olan bir oyuncunun vücudunu kullanmisidir. Dogru kullanabiliyorsa fizik mizik hikaye.

Yıl 2014 halen fiziği sadece kaba kuvvet sananlar var :ka21:

images
Alın size hayvani fizik bir halta yaradığını göremedik şu ana kadar..

Yıl 2014 halen fiziği sadece kaba kuvvet sananlar var :ka21:

Mesela Sneijder'de görünüş olarak fizik var, ama ona rağmen kendisi çok güçsüz bir topçu. Çoğu girdiği ikili mücadelede yerde.

Yani dış görünüş eşit değildir asıl güç.

Melo mesela çok güçlü ama formasız adam resmen etsiz kemik.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

[media]https://www.youtube.com/watch?v=l81Vj9YuwfQ[/media]

Bu görüntülerin toparlanmasi iyi olmus. Bende diyorum "ne salliyor bunlar ya".

Cok iyi oynadi Eskisehirspor macinda. Sol bek aliriz, Ronaldo cikmasini beklerler. Valla hayret.

Bindirme yapiyor, pas yapiyor, kademeye giriyor, oyuncu kacirmiyor. Görüntülerde görülüyor zaten.

En güvendigim transfer acik ara. 21 yasinda olmasina ragmen cok iyi bir sol bek Alex Telles.

Fiziği yetersiz mi.?:happy: Yahu videoyu bi izleyin,zımba gibi adam.

güya adam hiç bişey yapmamıştı bazılarına göre

tarık a üzüldüm yok iyiymiş

Paslarını geliştirsin çok daha verimli olacak. Whoscored.com'a göre en zayıf olduğu konu bu.

2000 avro değerinde ismi lazım olmayan telefon ile artistlik yapmadan tapatalk'ta imzayı kaldırmanın mümkün olduğunu hatırlatarak gönderdim

3 kişi arasından sinoya verdiği pasda güzeldi.mancini uzun süre izlediğine göre var bişeyler.bu arada Tarık ın Galatasaray a özlemi;

[attachment=7755:095b118cc-1.jpg] süreli hüzünlü sanki.sene sonu almak lazım

riera fan olarak alex i her türlü tercih ederim riera ya.hızlı, atletik, hücumu da düşünen, yerine çabuk dönen bir bek alex.duran top becerisi de cabası.

çevik ve cabuk dönüyor

bu tarz fiziğe sahip oyuncular yorulmadan 90 dk cıkarabilecek oyuncu.

Geri
Üst Alt