#13 Alex Telles

Konuyu dagitmadan devam arkadaslar.

tapatalk

arkadaşlar özel konulara gsc cafe bölümü altında devam edelim.

konumuz alex'imiz ile ilgili mesajlarla devam etsin.

iyi forumlar.

İyi de Hakan ben Salih Dursun'un da kötü bir futbolcu olmadığını düşünüyorum.Alex ise bence çok daha iyi olabilecek kalibre de.

Iyi oyuncu olabilir. Ama biz bazen Galatasaray oldugumuzu unutuyoruz heralde. Salih denen yeteneksiz Almanya 2. liginde oynayamaz. O derece yani.

Yoksa bizlere göre elbette daha iyi futbolcu.

Nasil tipler var lan bu forumda! Kafayi mi yediniz ya, oyunlarinizi baska yerlerde sürdürün.

Alex Telles konusu burasi konustuklari seylere bak .

Neyse Chelseaye karsi gol atacak diye bir his var bende.

Konudan atıldı alakasız mesaj yazanlar devam edin lütfen

Iyi oyuncu olabilir. Ama biz bazen Galatasaray oldugumuzu unutuyoruz heralde. Salih denen yeteneksiz Almanya 2. liginde oynayamaz. O derece yani.

Yoksa bizlere göre elbette daha iyi futbolcu.

Senin gibi düşünmüyorum kardeşim.Salih öyle anlattığın gibi kötü değil.Süper de demiyorum bak.Sabri gibi bir yeteneksiz,Aydın gibi ölü,Emre Çolak gibi bir beyinsiz oynuyorsa takım da,Salih gibi bir adam da oynayabilir ki adam zaten yedek için alındı.

İlla küfürmü edelım abuk subuk mesajlarınızı gidin başka yerlerde sürdürün

Anlamadıgım konu farklı olalım diye bu kadarda sevıyesız lık olunmaz

Telden gördüm bütün sinirlerım ayağa kalktı

Senin gibi düşünmüyorum kardeşim.Salih öyle anlattığın gibi kötü değil.Süper de demiyorum bak.Sabri gibi bir yeteneksiz,Aydın gibi ölü,Emre Çolak gibi bir beyinsiz oynuyorsa takım da,Salih gibi bir adam da oynayabilir ki adam zaten yedek için alındı.

Ben iste bu düsünce ye karsiyim aslinda Halit. Takim da dedigin gibi yeterince yeteneksiz var, bunlarin üstüne daha fazla yeteneksiz almak ne derece dogru tartisilir. Ama net olan birsey var, bunlar fark yaratacak veya bizim seviyemizde oynayacak oyuncular degil.

Bu gidisle bu takimda hic bir zaman temizlik olmaz.

Ama ben abarttigimi düsünmüyorum. Salih son derece yeteneksiz ve son yillarin en fiyasko transferi. Baris Özbek ve Serkan Calik gibi benzer bir olay. Bekleyip görecegiz ama bu konuda yanilacagimi düsünmüyorum.

Ben iste bu düsünce ye karsiyim aslinda Halit. Takim da dedigin gibi yeterince yeteneksiz var, bunlarin üstüne daha fazla yeteneksiz almak ne derece dogru tartisilir. Ama net olan birsey var, bunlar fark yaratacak veya bizim seviyemizde oynayacak oyuncular degil.

Bu gidisle bu takimda hic bir zaman temizlik olmaz.

Ama ben abarttigimi düsünmüyorum. Salih son derece yeteneksiz ve son yillarin en fiyasko transferi. Baris Özbek ve Serkan Calik gibi benzer bir olay. Bekleyip görecegiz ama bu konuda yanilacagimi düsünmüyorum.

Her zaman ki soruna dönecem.Kaliteli Türk varda bizmi almıyoruz kardeşim.? Alayı leş.Bu arada Mancini'ye güveniyorum ben.Salih'i bakalım nasıl yetiştirecek veya hazırlayacak.

Çok iyi oyuncu aldık

Adaptasyon sorunu asıldımı gayet iyi işler yapacak çok belli

Malzeme gösteriyor kendini

tarik'a top göstermedi ve gitdikce düzelecek. 92 dogumlu, süperstar EC52'den 1 sene kücük, AY7'den 4 sene kücük. devam böyle

Her zaman ki soruna dönecem.Kaliteli Türk varda bizmi almıyoruz kardeşim.? Alayı leş.Bu arada Mancini'ye güveniyorum ben.Salih'i bakalım nasıl yetiştirecek veya hazırlayacak.

Bende bu sorunun cevabini verdim zaten Halit.

Mesela sen evinden cöpü disari cikarirken yeri bos kaldi diye disardan evine baskasinin cöpünü aliyormusun? Almiyorsun tabi, cünkü isine yaramaz ve evi kirletir.

Kaliteli yerli yoksa almayacaksin, elinde ki yerliler ile devam edeceksin cünkü alacagin yerlilerin onlardan farki yok.

BgcEgfVCUAE2uAQ.png

Geri
Üst Alt