#13 Alex Telles

Defansif anlamda gelişmesi lazım, çok erken hamle yapıp çalım yiyor.

barcalı bartra da 15 numara sıfatları fizikleri falan amma benziyor he tellesle

Çeptalk

Önünde bir kanat oyuncusu olsa neler olacak neler. Cidden çok beğendim, müthiş dengeli ve yetenekli bir oyuncu kazandık. Tüm maç boyunca o kanatta tek başına oynamak zorunda kaldı çocuk yine.

selçuk'a verseydi kaptığı topta maçın adamıydı net goldü aynı burak'ın sneijder'e vermek yerine saçma sapan yerden saçma sapan şut atması gibi

Zamanlama sorunu var simdilik ama 21 yasinda Alex Telles. Olumlu özellikleri daha fazla.

Begendigim bir futbolcu ancak Besiktas maci icin performansini da abartmaya gerek yok.

Zamanla üst düzey bir sol bek olacaktir.

Müthişti Alex, 92'li sol bekimiz. :)

Kötü takımda iyi göründüğünü söyleyen arkadaşlarımıza pek katılmıyorum.Alex de zaten kumaş var,bu şekilde yansıtılmaması gerektiğini düşünüyorum.

Cok yetenekli cocuk. 1-2 yil icinde muthis olacak, daha 21 yasinda. Gelecek sezon takimla butun hazirlik donemini birlikte gecirdikten sonra dusunun bunu.

Alex telles CHP'nin basina geçse tek basına iktidar olur. Ben böyle solcu görmedim. Allah nazarlardan korusun...

face'den alıntı :D

Ofansif anlamda cok iyi,müthis bilek var,Andre Santos'a benzettim biraz,defansif anlamda cok gelismesi lazım,kafa toplarında felan zamanlama hatası yapıyor...

BhG8zUPIcAAkysd.jpg

Bek oyuncuları hem ofansif, hem defansif yönünü oynaya oynaya geliştirir. En basit örneği Caner.

Geri
Üst Alt