#13 Alex Telles

Takımın en iyisiydi bugün heralde defansif açıdan da gayet iyi ama her topta araya girme isteği kafayla vurmayla çalışması ama yetişememesi falan riskli oluyor bunu da zamanla öğrenecektir heralde

Velhasıl kelam adam gibi bir bekimiz olmuş oldu takıma isteyen ve aldıranlara helal olsun

Bu adam sol bekten ziyade açık gibi oynuyor ofansa kattıkları asıl yapması gereken defans katkısından çok.

Bilmiyorum yani genç gelişir filan bunlar düşünce olarak güzel şu an ama ciddi bir rakip karşısında defansif zaafiyeti başımıza iş açacak gibi duruyor.

Cok umutluyum Telles'den ben sahsen .Cok iyi kumas

Gün gectikce cok daha iyi olacak

Telles-Bruma kanadını düşünüyorum içim ürperiyor :D

Zaten adam ofansif solbek, bazilari hala bunun ne anlama geldigini cozememis. Bildigin Brezilyali solbek tipi iste. Tam bizim istedigimiz turden.

çok çok iyiydi. çok çok daha fazla iyi olacak.

büyük fark yarattı formayı giydiğinden beri sol çizgide.

Mancini cok memnunmus kendisinden bugun oyle soyledi. "Daha cok genc, 1-2 yil icinde daha da iyi olacak" dedi.

Bu adam sol bekten ziyade açık gibi oynuyor ofansa kattıkları asıl yapması gereken defans katkısından çok.

Bilmiyorum yani genç gelişir filan bunlar düşünce olarak güzel şu an ama ciddi bir rakip karşısında defansif zaafiyeti başımıza iş açacak gibi duruyor.
olabilir ama 3-5-2 sisteminde DLC oynayan , misal hakan balta - futbolcu sol beke kademeye girmeli bu sırada ön libero mevkindeki oyuncununda stoperde oluşabilecek boşluğu kollaması beklenir.

yillarca aradigimiz ozlenen bek. allah nazarlardan saklasin

tapatalk

Ilk yarida sol kanatta 2 kisinin arasina girip verkacin cok iyidi bee.

Ara ara patlamalar yapıyor. Ancak genel olarak baktıgımızda vasat.

Arkasına adam kacırmasına veya kolay gecilmesine takılmayın. Birincisi, henuz genc. Ikincisi, Brezilyalı beklerin hemen hepsinde bu zaaf var. Son olarak da, Gokhan Tore adam madara etme konusunda cok ekstrem bir oyuncu. Yine iyi oynadı. Cok yerinde bir transfer oldu gibi.

Ara ara patlamalar yapıyor. Ancak genel olarak baktıgımızda vasat.

Arkasına adam kacırmasına veya kolay gecilmesine takılmayın. Birincisi, henuz genc. Ikincisi, Brezilyalı beklerin hemen hepsinde bu zaaf var. Son olarak da, Gokhan Tore adam madara etme konusunda cok ekstrem bir oyuncu. Yine iyi oynadı. Cok yerinde bir transfer oldu gibi.

Bende mi bir sorun var yoksa ne dediğin mi anlaşılmıyor? Ne dedin Allah aşkına? Vasat mı? İyi mi? Töre yi mi alsaydık? Anlamadım cidden. :)

Bugün sol kanadı tek başına kullandığını da göz ardı etmemek lazım. Defansif yönü iyi demiyorum ama Gökhan Töre karşısında zorlanmasının belli ölçüde sebebi budur. Önünde gerçek bir kanat oyuncusuyla oynadığında çok daha fantastik işlere imza atabilir. Bazı arkadaşlar Andre Santos demiş, kısmen doğru da. Ama bu çok daha yetenekli ve henüz yolun başında. Allah yolunu açık etsin.

Adam zorlanmadı ya.. ilk 20 dakika sürekli ileri çıkınca orası boş kaldı dönüşte yoruldu

Sonra azaltınca çıkmayı gökhan diye biri kalmadı sahada

Geri
Üst Alt