#13 Alex Telles

Abartmasak ?

İkinci yarı Gökhan ile en az 3-4 kez geldiler. Dk. 80 Gökhan atak yapıyordu.

Nereye geldiler? 1 sutları var kaleyi bulan 2. yarı almeida ya verdiğimiz pas dışında bir pozisyonları yok. Gökhan berbat bir oyuncu zaten Telles müthiş defans özellikleri var demiyorum. Gökhan abartılıyor bu forumda. Hiç bir şey olmaz ondan. 7.5 verirler inşallah ve alırlar.

Nereye geldiler? 1 sutları var kaleyi bulan 2. yarı almeida ya verdiğimiz pas dışında bir pozisyonları yok. Gökhan berbat bir oyuncu zaten Telles müthiş defans özellikleri var demiyorum. Gökhan abartılıyor bu forumda. Hiç bir şey olmaz ondan. 7.5 verirler inşallah ve alırlar.

Kaleye geldiler demedim. Gökhan geldi dedim. Abartmadım ben Gökhan'ı. Maç sırasında yorumumda var şöyle ki "Bu Gökhan ergenini de kral yaptık aferim size" diye.

Kaleye geldiler demedim. Gökhan geldi dedim. Abartmadım ben Gökhan'ı. Maç sırasında yorumumda var şöyle ki "Bu Gökhan ergenini de kral yaptık aferim size" diye.

Yok hocam direk sana değil o kral yaptınız yorumu zaten ben genelleme yaptım Telles'i perişan etmiş filan yok öyle bir şey demek istiyorum sıradan düz bir oyuncu beş parada etmez ama Telles'in kendini geliştirmesi lazım 1'e 1'lerde bazen hata yapıyor erken müdahale etmeye çalışıyor

Yillarca bekledik. Artik kavustuk.

Arkadaslar IYI BIR SOLBEKIMIZ oldu nihayet !!

Bende mi bir sorun var yoksa ne dediğin mi anlaşılmıyor? Ne dedin Allah aşkına? Vasat mı? İyi mi? Töre yi mi alsaydık? Anlamadım cidden. :)

Yeni geldigini ve genc bir oyuncu oldugunu varsaydigimizda iyiydi diyebiliriz. Ancak genel performans olarak vasat. Yani mevcut oyununu uzerine koymadan 5-6 hafta sonra aynen devam ettirirse, o zaman iyiden ziyade direk vasat derim.

Soruna gelirsek, evet Gokhan Tore'yi de almaliydik.

telles ilk yarıda soldan bindirip ceza sahasına girip yaptığı orta şut karışımı pası yerini bulsa harika olurdu kesinlikle iyi futbolcu çabukluğu var bazen pas hatası yaptı ancak daha yeni geldi çok daha iyi olacak:ka19:

CHE'NIN çantasından ALEX TELLES çıkmış. Adam öyle SOL be kardeşim...

Hücum yönü mükemmel.Defansif olarak biraz geliştirirse müthiş bir sol bek olacak.Tarzını Marcelo ya benzettim.

Çalımlayıp ceza sahasına girdiği pozisyondaki şutu gol olsaydı keşke. :)

4 sene sonraki dunya kupasina kadar bizde kalir umarim.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Hücum: 8/10

Savunma: 4/10

Biraz daha savunmaya ağırlık verdiği takdirde bizi iyice mest edecektir.

Marcelo ya benziyor, bu da cok hos :)

CL performansını dört gözle bekliyorum. Soğuk kanlılığı hoşuma gitti, defansta biraz daha zamanlamasını düzeltirse defansı da daha sağlam olacak :ka21: Yapılan transferler arasında en direk adam Alex'di zaten, kendini de belli ediyor.

Bir de önünde Sneijder değilde adam gibi sol kanat olsun öyle izleyin Telles'i. Kanatları sadece iki beke bırakırsan yol geçen hanı olur.

Geri
Üst Alt