#13 Alex Telles

Bu maç Mourinho'nun gözüne girmiştir.Sol tarafta aslen sağ bek olan Azpilicueta oynuyor.Ashley Cole 34 yaşında ancak hazır bulmuşken 2.5 yıl görelim en azından sonra 13-14e satarız sol bek için müthiş para

Bu maç Mourinho'nun gözüne girmiştir.Sol tarafta aslen sağ bek olan Azpilicueta oynuyor.Ashley Cole 34 yaşında ancak hazır bulmuşken 2.5 yıl görelim en azından sonra 13-14e satarız sol bek için müthiş para

Umarım hiç satmayız öyle bir şansımız olursa. bir sol bek bulmamız 10 sene sürüyor sonra.

Yabancı sınırı kalksa da Emre Utkucan bir tane de sağ tarafa bulsa bu arkadaşın muadilinden :D

7 milyona aldığımız 21 yaşındaki brezilyalıyı 13-14 e satmak akıl işi olmaz.. Ha bizim geçmişimize baksan Arda dışında para kazandığımız transfer yok gibidirama Ünal Başganla yeni birbaşlangıç yaptık ben ciddi ciddi inanıyorum Porto-Shakhtar tarzı satışlar yapabileceğimize ama ne zaman olur onu bilemyiroum

Sneijder a verse oda vursa gol olmasa Sneijder başlığına girip "O pozisyonda keşke orta açsaydı Sneijder" yada "Telles vermeyip kendi vursaydı keşke" yazardınız

Yani vurmasa orta yapsa yine kabulüm ama top ayağıdayken en iyi seçeneği kullanacaksın. Orda da en iyi seçenek Sneijderdi.

Ama Telles insiyatif alıp vurdu, gerçi iyi de vurdu ama olmadı.

begenilmeyecek topcu degil hiz, yetenek ve caki gibi sol ayagi var uzun yillar bizde oynar insallah dun cok begendim

Yani vurmasa orta yapsa yine kabulüm ama top ayağıdayken en iyi seçeneği kullanacaksın. Orda da en iyi seçenek Sneijderdi.

Ama Telles insiyatif alıp vurdu, gerçi iyi de vurdu ama olmadı.

Öle bakma ama bence olaya biz dışardan izliyoruz. Adam o an hissetmiş onu o golü atabileceğini. İyide vurdu ama olmadı. Herzaman daha uygun bir pozisyon vardır ama biz futbol severler ozaman İbra yı falan bu yüzden seviyoruz.

Ben anlıyorum sizi ama oyunun tadını çıkarın bence;) Galatasaray da Telles de dün çıktı aslanlar gibi oynadı helal olsun.

yıllık kaç milyon euro kazanıyordu hatırlayan bilen?

2013-2014 sezonu 2.yarısı için: 650.000 EUR imza ücreti, 650.000 EUR sabit transfer ücreti ve 10.000 EUR maç başı ücreti,

2014-2015 sezonu için : 1.400.000 EUR sabit transfer ücreti ve 10.000 EUR maç başı ücreti,

2015-2016 sezonu için : 1.500.000 EUR sabit transfer ücreti ve 10.000 EUR maç başı ücreti,

2016-2017 sezonu için : 1.600.000 EUR sabit transfer ücreti ve 10.000 EUR maç başı ücreti,

2017-2018 sezonu için : 1.700.000 EUR sabit transfer ücreti ve 10.000 EUR maç başı ücreti, ödenecektir.

Ayrıca, futbolcuya 2013-2014 futbol sezonunda 15 resmi maçta ilk onbirde oynarsa 150.000 EUR ve sonraki her bir sezonda tüm resmi maçlarda ilk onbirde oynarsa her bir sezon için 250.000 EUR daha ödenecektir.

Üzerine koyması gereken çok şey var ama potansiyeli de mevcut.

Positioning'i ve balance'ını geliştirmezse daha yukarı seviyeye çıkma şansı yok.

Bu 2'sini de geliştirirse hem bize faydalı olur hem de gelecekte yaptığımız yatırımın karşılığını fazlası ile alırız.

4 maçlık gözlemim

Oyun Zekası = 7/10- PA: 8/10 (Tecrübe eksikliğinden göremediği şeyler gibi duruyor)

Hucum Bilgisi= 7/10 - PA: 8/10

Süratlenme= 7/10 PA: aynı

Pozisyon Alma = 5.5/10 PA: kendisine bağlı

Yaratıcılık = 7/10

Uyum = 7/10 (3-4 maçtır kat ettiği yol, ve çevresindekiler ile pas alışverişinde sıkıntı yaşamaması nedeniyle)

Çalışkanlık = 7.5/10 -Saha da durarak top bana gelsin diye bekleyenlerden değil

Hırs= 7/10- henüz gösteremedi ama içinde gizli bir Melo var

Pas becerisi= 7.5/10 -Brezilyalıların çoğu gibi bu konuda gayet yeterli

İkili Mücadele = 5/10 - Bu konuda eksikliği mevcut, tecrübe, daha iyi uyum, ve daha iyi fizikle çözebilir

Fizik Güç= 5/10-üzerine koyması şart

Kondisyon= 6/10- uzun ligden dinlenmeden geldi normaldir. Daha iyi olabilmeli.

Agresyon= Gereksiz kart görmeyecek kadar yeterli

Denge= 6/10- Üzerine koyması şart

Markaj/Alan Bilgisi = 6.5/10- Hucüm bekine göre fena değil, biraz daha geliştirebilir.

İlk defa böyle bir maça çıktı, buna göre yorum yaparsanız iyi olur.

Sonunda söyle en az 5 sene oynayacak bir oyuncu bulduk. Sag bek ve Semih'in partnerini de halledersek önümüz acik. Melo-Selcuk-Sneijder'in yeri garanti, Bruma firtina gibi dönecek bence, sag kanat ve forvete ise takviye sart. 3 veya 4 transferle harika bir kadro kurmus oluruz.

Geri
Üst Alt