#13 Alex Telles

Bh1QvZgCAAAVjm-.png:large
Bh1NaaECUAAm24S.jpg

Melonin yeni kankasi. :D

Iyi iyi. Cok uzaktan geliyor belki, ama Melo, Muslera (ve Burdisso, Ontivero) ile ayni uzaklik'tan gelen takim arkadaslari var. Taffarel'i de unutmamak lazim. Birde Bruma var (daha tanisamadigi). Off off bu ikisi sol'da neler yapardi cok merak ediyorum.

[attachment=8332:upload_2014-3-4_15-18-5.png]

Ekli dosyalar

• upload_2014-3-4_15-18-5.webp
    upload_2014-3-4_15-18-5.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 307
Iyi iyi. Cok uzaktan geliyor belki, ama Melo, Muslera (ve Burdisso, Ontivero) ile ayni uzaklik'tan gelen takim arkadaslari var. Taffarel'i de unutmamak lazim. Birde Bruma var (daha tanisamadigi). Off off bu ikisi sol'da neler yapardi cok merak ediyorum.

Bruma sakatlık öncesi halinin üzerine çok şey koymak zorunda. Her şey var ama son hareket (pas, şut, son hareket zekası) yok gibi oynuyordu. Panik halinden uzaklaşıp sakatlığını atlatabilirse gerçek potansiyelini o zaman gösterecek. Çok yüksek potansiyel ama burada olmama ihtimali çok yüksek.

Telles ise beklediğimden iyi başladı umarım üzerine koyarak devam eder.

Bruma sakatlık öncesi halinin üzerine çok şey koymak zorunda. Her şey var ama son hareket (pas, şut, son hareket zekası) yok gibi oynuyordu. Panik halinden uzaklaşıp sakatlığını atlatabilirse gerçek potansiyelini o zaman gösterecek. Çok yüksek potansiyel ama burada olmama ihtimali çok yüksek.

Telles ise beklediğimden iyi başladı umarım üzerine koyarak devam eder.

Orasi zaten öyle. Fakat ikisi de yetenek sahibi oldugu kesin. Özelikle defans acisindan zayiflar (hücüm acisini kiyas alirsak). Ama bunlar hal olmayacak isler degil. Ikisi bireysel olarak gelisirse, ve "kombo" halinde gelisirlerse cok güzel isler cikartacaklarini düsünüyorum. Ayni dil'i konusmalari da koordinasyon sorununu epey kolaylastirir herhalde.

Ve katiliyorum. Bizim lig'de (özellikle Bruma) o potansiyel'ini ne kadar kullanabilir büyük bir soru isareti. Ama olumlu bakiyourm.

Daha da yükselecek gelecek hafta lwb olarak 76 olacak.

Dizilişi de sen mi ayarlatıyorsun bilmiyorum ama biz 5-3-2 değil 4-1-2-3 oynuyoruz.

Cuma günü gelen update'i bizim takım adına beğendim gayet güzel olmuş, önümüzdeki cuma Semih'le Chedjou 80 falan olurken Yekta da bi 74 falan olsa fena olmazdı. :)

nerden biliyorsun bunu serafettin :D Umarim Fifa 15'te 78-79 arasi olacak Tellooo. :D

Data Reviewer oldugum icin.

Dizilişi de sen mi ayarlatıyorsun bilmiyorum ama biz 5-3-2 değil 4-1-2-3 oynuyoruz.

Cuma günü gelen update'i bizim takım adına beğendim gayet güzel olmuş, önümüzdeki cuma Semih'le Chedjou 80 falan olurken Yekta da bi 74 falan olsa fena olmazdı. :)

Yok dizilise bir etkim olmuyor maalesef. Yekta daha yeni 72'den 73'e yükseldi. Bu aralar biraz yogunum pek fazla geri dönüs yapamadim.

Geri
Üst Alt