Aziz Yıldız
Berlin Panteri
- 22 Mayıs 2011
- 40.922
- 912
- 1.653
En kotu maci idi sanirim ya da etrafindakilerden dolayi oyle gozuktu ama umitliyiz reyizden
vay canına!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En kotu maci idi sanirim ya da etrafindakilerden dolayi oyle gozuktu ama umitliyiz reyizden
vay canına!
Yav he he
Dün bi pozisyonda şut çekmek yerine keşke Sneijder'e bıraksaydı.
Fifa da 67 den 75 olmuş reis
Iyi iyi. Cok uzaktan geliyor belki, ama Melo, Muslera (ve Burdisso, Ontivero) ile ayni uzaklik'tan gelen takim arkadaslari var. Taffarel'i de unutmamak lazim. Birde Bruma var (daha tanisamadigi). Off off bu ikisi sol'da neler yapardi cok merak ediyorum.
Daha da yükselecek gelecek hafta lwb olarak 76 olacak.
Bruma sakatlık öncesi halinin üzerine çok şey koymak zorunda. Her şey var ama son hareket (pas, şut, son hareket zekası) yok gibi oynuyordu. Panik halinden uzaklaşıp sakatlığını atlatabilirse gerçek potansiyelini o zaman gösterecek. Çok yüksek potansiyel ama burada olmama ihtimali çok yüksek.
Telles ise beklediğimden iyi başladı umarım üzerine koyarak devam eder.
Daha da yükselecek gelecek hafta lwb olarak 76 olacak.
nerden biliyorsun bunu serafettinUmarim Fifa 15'te 78-79 arasi olacak Tellooo.
![]()
Dizilişi de sen mi ayarlatıyorsun bilmiyorum ama biz 5-3-2 değil 4-1-2-3 oynuyoruz.
Cuma günü gelen update'i bizim takım adına beğendim gayet güzel olmuş, önümüzdeki cuma Semih'le Chedjou 80 falan olurken Yekta da bi 74 falan olsa fena olmazdı.![]()
Data Reviewer oldugum icin.
Yok dizilise bir etkim olmuyor maalesef. Yekta daha yeni 72'den 73'e yükseldi. Bu aralar biraz yogunum pek fazla geri dönüs yapamadim.
Bi zahmet Burak'i 65'e, Salih Veysel gibi yeteneksizleri 40'a düsürsünler.