#13 Alex Telles

Sabri de Veysel Salih gibi yeteneksizlerin arasina giriyor tabi, ondan 'gibi' yazdim. Mümkünse Ceyhun'u oyundan atsinlar.

Yani futbol adina agir hakaret bunlarin oyunda olmasi. EA in marka degerlerini altüst ediyorlar.

Ceyhun'u 68'den 74 yaptılar bir de :D Yalnız son gelen güncellemeyle kaliteli bir takım olduk. Seasons'a girip bi oynadım Tottenham'dı galiba 4-0 yendim.

--------Nando

Eboue Semih Ched Balta

-----Melo Selçuk

---Izet Wesley Alex

---------Didi

yaptım, Telles'ten çok verim alamadım sanırım Burak'a yeniden forma şansı gelecek

"

OYUNCU TESPİT EDERKEN TAKTİKSEL YAPIYI DA HESABA KATIYOR MUSUNUZ?

Tabii ki. Telles transferinden örnek vereyim. Gremio 3-5-2 oynuyor. Üçlü savunmanın solunu tamamen kontrol ediyordu. Sürekli gidip gelebiliyor. Dönem dönem de dörtlü savunmada başarıyla görev alabilen bir isimdi. 92 Aralık doğumlu bir de."

Emre Utkucan

Önünde gercek bir kanat oyuncusu olsa daha da etkili olacak da iste, kanat oyuncumuz yok.

Seneye hersey istedigimiz gibi giderse, 1-2 nokta transfer de yaparsak (ama bu sefer yildiz), baya kaliteli bir kadromuz olacak.

Bruma´nin seneye isi daha da zor. Sakatliktan sonra yine beklentiler büyük olacak. Umarim bu sefer altindan kalkar.

aynen öyle sakatlıktan sonrası zor bir kanat daha lazım

tumblr_n13ts6j3EQ1ts9c5ro1_500.jpg

tumblr_n1g1dbW0Xc1t7i5e0o1_500.png

Ins Hayrettin Yerlikaya classinda bir sol bek olursun kardes

Defansif olarak kendini geliştirdiğinde çok iyi bir sol bek olacak. Hücum yönünden 10 üzerinden 7, savunma yönünden 10 üzerinden 4'lük bir performans gösteriyor. Ayrıca fiziğini geliştirmesi lazım.

Cok güzel bir Gol atti.

Sonuna bir Sol Bek gördük,oh bee. :016:

Bu oyuncu alana helal olsun.

Gelecekte çok iyi oyuncu olacak, eminim.

2 sene sonra inşallah bizde olacak ve sol tarafı felç edecek.

Çok iyiydi. Golü de baya güzeldi.

Geri
Üst Alt