#13 Alex Telles

Yıllar sonra sol bek gordum anlayamazsınız

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Telles-Bruma ile seneye rakibin sağ kanatını çürütürüz.

38d01b34d36311e2a66b22000a9f09de_7.jpg

539f686ca6f211e3ba9b0e8b4c58b844_8.jpg

Gol sonrası yengeden mesaj var ;

''O gün için en iyi hediye başka birşey olamazdı! Kendimi çok özel hissediyorum. Seni seviyorum.''

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ygygcL5X3FA[/media]

Nokta atışı transfer diye buna denir.Yıllardır kanayan yaramızı Alex Telles le çözdük.Allah nazarlardan saklasın.

Beni en çok mutlu eden, araya yaptığı koşular. Senijder ile uyumu. Rakibi sinirden köpürtmesi.. Anlayamazsınız

Adamın sol bek olması yetmiyormuş gibi bide gol atıyor. Süper bişey lan bu. Düşünsenize soldan Telles alıyor Brumaya veriyor Bruma bir çalım atıp Sneijderle verkaça giriyor çıldırırız lan resmen

Fifa 14 de ilk geldiğinde 68 olan gücü son performansıyla 76 olan sol bekimiz. Uzun yıllar sonra adam gibi sol bek izliyoruz bu çocuk da iş var aslan parçası seni. ALLAH nazarlardan korusun hep daha iyiye reyiz. Sinyor ve Ünal Başkan'a sonsuz teşekkürler bize böyle bir futbolcuyu kazandırdıkları için.

Gelmeden önce sana ettiğim kötü sözlerin hepsini kendime iade ediyorum. Özür dilerim Aslanım. Riera fan boyu oldugumdan sana salladım. Harikasın harika. Dünyanın 8.harikası. !

Hani bazen deriz ya ; şu futbolcu şu takımda olsa en az 30 milyon olurdu fiyatı. İşte Telles tam öyle bir oyuncu. Böyle devam ederse 1-2 sene sonra çok zor tutarız.

Sneijder ile cok iyi anlasiyorlar oyun icerisinde.

Keske seneye de bu kadroyu koruyabilsek ve 1-2 nokta atis yapsak.

Yabanci sinirlamasi da bir kalksa alla :ciftetelli:

sol tarafta şöyle 3gen kurulsa seneye kimse tutamaz bizi gol rekoru kırarak şampiyon olabiliriz(tabi genç,bitirici,topu ayağında tutabilen Avrupalı forvet önlerinde olacak)

Telles-Bruma-Sneijder

Ayagi düzgün olan ve biraz beyni olan her futbolcu Sneijder ile süper anlasir. Riera da iyi anlasiyordu ama onun cabuklugu ve hizi olmadigindan bazi düsündüklerini gerceklestiremiyordu. Alex bunlari yapabiliyor. Bence daha 100% kapasitesine ulasmayan bir futbolcu.

Bulana ve alinmasinda israr edene tesekkür etmek lazim. Yillar sonra nihayet kanayan yaramizi kapatabildik. Gecen Hasan Sas diyordu bir de Baltadan iyi degil diye. Gecmis olsun. Iyi ki bu zihniyetten kurtulduk. Adamlar kalsa ya sol bek falan gelmezdi ya da gidip kici kirik Carlinhosu getirirlerdi ayni paraya.

ALlah korumus derim, baska birsey demem.

Defansif yönünü de gelistirmesi lazim mutlaka, acik veriyor kanadinda. Defansif yönünü de gelistirdi mi günümüzün beklentilerini karsilayan ve tamamlayan bir sol bek kivamina gelir. Marcelo dan sonra Milli takima alinmasi muhtemel, gelisimi dogru yönde giderse.

Bruma iyileşsin de, Sneijder ortaya geçer. Artık sollu, ortalı ataklarla rakipleri dağıtırız. :)

Golde geriden koşusu muazzamdı baya bir mesafe kat etti golde.

Bruma ile beraber yardırmalarını sabırsızlıkla bekliyorum.

Umarım Bruma daha güçlü döner.:)

Geri
Üst Alt