#13 Alex Telles

lafa bak oyuncuyu tehdit ediyo

Tehdit derken ? Hem senin için hem bizim için kötü olurun neresi tehdit ? Yani böyle olursa hem Galatasaray zarar görür hem de Alex zarar görür başka oyuncular alınır anlamında kullanmıştım . Tehditin ne olduğunu bilmiyorsun galiba ?

alex akilli olsun yoksa evinden aldiririz.

Adamın savunma özellikleri azken koca kanadı tek başına nasıl savunsun brumayla birlikte çok iyi olacaklar sabır

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Telles kalitesini çoktan ispatladı, eğer kendini geliştirirse çok daha iyi olacaktır. Takımın genelinin isteksiz olduğunu gördüğümüz bir maçı baz almak doğru değil.

İlk maçlarda biraz abarttığımızı düşünüyorum tamam iyi adam ama geleceğin en iyi sol beklerinden biri olup olamayacağı konusu belirsiz.. Özellikle son 3-4 maçtır hiç beğenmiyorum..

Lakin bu genç yaşında temel sol bek özelliklerine sahip olması ve takım genelenin aşırı kötü olması telles için umutlu olmamıza yeterli sebepler.. Seneye çok daha sağlıklı fikir ediniriz..Takım toparlanırsa Luce gibi bir hocanın elinde çok iyi yerlere gelebilir..

Genç, fizik olarak diri, uyumlu ve özverili yapısı nedeniyle kalbimizi kazanıyor...Adam gibi bir oyun şablonu olan bir takımda çok daha verimli olacağından eminim...Yoksa şu ana kadar oynadığı oyun hiçte yeterli değil; geçen yıl bütün sezon boyunca Riera da o kanatta tek başınaydı çoğunlukla ve CL maçları dahil bir solbekin o şartlarda yapabileceğinin en iyisine yakın bir performans göstermişti...

Riera'nın sol bek performansı > şu ana kadar izlediğim Telles

çünkü adamın mentali ve tecrübesi var.

Bir de iyi bir teknik direktör ve önünde Bruma değil defansif bilinci olan bir oyuncu ile görmek lazım ama o zaman da olmazsa maalesef bir başka hatalı transfer olabilir adımıza.

Vallah ilk geldiginde neydi, simdi ney. O da takimin ortak haline ayak uydurup düsüse gecti.

Şuana kadar ki performansı;

Hücum->6

Savunma ->3

Savunmaya daha çok ağırlık vermesi lazım. En basit bir örnek. Chelsea maçında Mourinho, Telles'in defansif özelliklerinin zayıf olduğunu bildiği için çoğu atağı ordan geliştirdi.

defansif olarak yetersiz henuz, bir de orta acmakta problemleri oldugunu gozlemledim. bir diger sorun ise cm tobcularini hic farkinda degil ,sahada ne olup bittigini tam goremiyor

not'ul mac 5.5/10

takım iyiyse iyi kötüyse kötü ve önünde oynayan adama göre değişiyor

Sol beksizlikten gözümüz kör olmuştu diye ilk geldiğinde ben dahil bütün forum ahalisi baya abarttık bu adamı. Belli bir yeteneği var, gelişime açık ve genç olması tek tesellimiz. Yoksa kesinlikle 6.150.000 milyonluk bir oyuncu değil. En azından şu ana kadar öyle izlenim vermedi. Kızanlar olabilir ama Beşiktaş'ın bedava aldığı Ramon Motta'dan aman aman bir üstünlüğü yok.

şu anda takımda taktik yok telles oynasa nolur sneijder bile oynuyamıyo siz ne diyosunuz acil mancini efendi gitmesi lazım takım hırsıyla oynuyo taktik sıfır baba

hücumcu bekten benim beklediğim topla dripling yaparak bazen içe katetmesi takımı öne çıkarmasıdır..sol ayağı iyi ortayı filan öğrenir ama çıkış cesareti yok..ee defansı zaten yok..beşiktaşın mottası şu an bundan daha katkı veriyor açık ve net..o bedava bu 6.5 milyon Euro!

Geri
Üst Alt