#13 Alex Telles

Baslamis gene millet. Kac hata yapti, kac pozisyon verdi de konusuyorsunuz? 1. golun asistini kim yapti?

alex böyle alex söyle yok orta yapamıyor yok pozisyon alamıyor çıkın siz oynayın ozaman

kayserispor'a karsi fln maci hediye etse bile güvenmeliyiz

Beşiktaş'ın aldığı ramon motta'nın önünde bir kanat oyuncusu olduğunu unutuyor bazıları. Telles ise hücum ve defansı tek başına sırtlamakla uğraşıyor.

şut vurdu oturmadı pas oldu..balık asist yani..kontrol ve vuruşla burakın o gol..

Balik malik, hucuma verdigi katki yuzunden gol attik mi? Attik, kesin sesinizi. Hata mi yapti? Seyrettiniz mi maci kac top kesti, kac top kapti? Ilk yarida bile sahadaki en direncli oyunculardan biriydi butun takim berbat oynarken. Sezon sonu gelmis, bu cocuk Brezilya liginde butun sezon ilk 11 oynadi, orada sezonu bitirdi dinlenmeden cikti geldi 1-2 mac haric kupa, CL, lig her hafta ilk 11'de kac tane mac oynadi. Ona ragmen aslanlar gibi oynuyor. Biraz da haddinizi bilin artik!

Sol kanadı tek başına kullanabilecek kalibrede değil. En azından şu aşamada değil. İlerde olur mu bilemem. Önünde kanat oyuncusu olsa kesinlikle daha efektif olacaktır, ama bu asimetrik düzende vasatı aşması çok zor.

Balik malik, hucuma verdigi katki yuzunden gol attik mi? Attik, kesin sesinizi. Hata mi yapti? Seyrettiniz mi maci kac top kesti, kac top kapti? Ilk yarida bile sahadaki en direncli oyunculardan biriydi butun takim berbat oynarken. Sezon sonu gelmis, bu cocuk Brezilya liginde butun sezon ilk 11 oynadi, orada sezonu bitirdi dinlenmeden cikti geldi 1-2 mac haric kupa, CL, lig her hafta ilk 11'de kac tane mac oynadi. Ona ragmen aslanlar gibi oynuyor. Biraz da haddinizi bilin artik!

tamam sesimi keserim haddimi bilirim..

izin alarak mı yorum yapacağız kardeşim!

yorgunmuş argınmış çok maç yapmışmış hikaye maval bunlar..

fenerli a.santos vardı arsenela giden adamın defansif yönü kötü ama hücumda muazzamdı..topla dalışları çalımları bek değil açık oyuncu gibi etkliydi..telles de benim göremediğim bu..şansa asist yaptı diye yeterli diyecek halim yok..devre arası yapılan transferlerin hepsi gibi bu da boş işte acı gerçek bu..

tamam sesimi keserim haddimi bilirim..

izin alarak mı yorum yapacağız kardeşim!

yorgunmuş argınmış çok maç yapmışmış hikaye maval bunlar..

fenerli a.santos vardı arsenela giden adamın defansif yönü kötü ama hücumda muazzamdı..topla dalışları çalımları bek değil açık oyuncu gibi etkliydi..telles de benim göremediğim bu..şansa asist yaptı diye yeterli diyecek halim yok..devre arası yapılan transferlerin hepsi gibi bu da boş işte acı gerçek bu..

Sizin gibi futbol cahillerine begendirmesine gerek yok kendisini, oynasin oynamaya devam ettigi gibi, seneye Avrupa kulupleri kapiya dayaninca "aa, iyi topcuymus galiba bu" dersiniz. :D

oturup bi çay bile içmediğin birine

bana yani

elin Brezilyalısı için 10 dakika içinde

haddini bil,sesini kes, futbol cahili vs vs diyerek

hakaret eden biriyle konuşmaktan çok mesud olmam..

"kalp kırmak kabeyi yıkmak gibidir"

bir gavur bir yabancı için???

Telles de yavas yavas düsüyor. Genc oldugu icin böyle birsey normal ama Defansif olarak gercekten cok kötü..ve cok gücsüz kaliyor..

Bize gelip üstüne koyan adam yok.Bruma bile ilk geldiğin de yardırıyordu sonra futbola küstürdük.

oturup bi çay bile içmediğin birine

bana yani

elin Brezilyalısı için 10 dakika içinde

haddini bil,sesini kes, futbol cahili vs vs diyerek

hakaret eden biriyle konuşmaktan çok mesud olmam..

"kalp kırmak kabeyi yıkmak gibidir"

bir gavur bir yabancı için???

Sen insana değer versen gavur diyip ötekileştirmessin insanları. Bende ateistim dinsizim imansızım napıcaz şimdi??

Oynadigimiz sistem'e bagli biraz oyuncularin performans'i. Sag taraf bildigimiz tipik kanat sistemi, sol taraf ne oldugu belli degil.

Oynadigimiz sistem'e bagli biraz oyuncularin performans'i. Sag taraf bildigimiz tipik kanat sistemi, sol taraf ne oldugu belli degil.

Oyunun kuralını değiştirsek olma mı?!...Terim den sonra Mancini de bu kadrodan 11 kişilik bir takım formatı çıkarmayı beceremedi yaw!...Kadrolar 12 kişi olsaydı, sol kanatta önlü arkalı iki oyuncu bulundurur, Sneijder ı forvet arkası oynatırdık vesselam...4-4-1-2 veya 4-5-1-1...Hemen Platini ye yazıyorum...

Geri
Üst Alt