#13 Alex Telles

Valla her hafta daha iyi olacak derken ben hiç beğenmiyorum Telles'i çok lüzumsuz top kaptırıyor zekasını kullanmıyor olmayacak topu çizgiye inip kaybediyor..

Yani futbolcu dediğin üstelik Brezilyalısın geninde olması lazım..

Beklentilerin çok altına indi..

Pek ısınamadım bu çocuğa ya açıkcası beğenmedim bir iki maç dışında. Olmasada olur yani zaten sol taraf felçti ekstra bir şey yaratmıyor

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ilk geldiginde herkes cok abartti simdi de yerin dibine sokmaya gerek yok.Toplum olrak bi ortasini bulamiyoruz zaten.Bence daha katetmesi gereken cok yol var ama once bizim takim,klup olarak katetmemiz gereken yollar var yoksa her gelen oyuncu geriye gider hicbir gelisme gostermez.

Defansif yönünü geliştirmek zorunda

Yoksa çok sıkıntı yaşatabilir

Sony Xperia

küçük takımda bir topçuyu beğenirsiniz bir sol bek olabilir bu misal g.birliğindeki tosiç veya ön liberosu gosso..

hemen denir küçük takımda kötü takımda sivrilmiştir büyük takımda bizde yani oynayamaz..

tellese bağlayayım mevzuyu..

kabul edelimki GSARAY aylardır kötü.. vasat bir takım performansı var..

bu takımda neden telles sivrilmiyor öne çıkmıyor?

altın çamura düşse altındır..

ilerde gelişir gelişmez üstüne koyar bilemem ama şu an ki performansı hayal kırıklığıdır yapılan yatırıma karşılık..defansı zayıftı biliyorduk eleştirim o yönüne değil..brezilyanın en iyi sol beki diye pazarlanan adamın topla 20 metre katedip rakibi şaşırtıp ceza sahasına daldığını görmedim..sabri sol bek oynadığında yapıyor telles de göremedim daha..hızı var gençliği var çevikliği var..o kadar..

Biz bu adami potansiyeli icin almadik mi? Defansif olarak yeterli olmadigini, Brezilya disina cikarak bunu gelistirecegini dusunmedik mi?

E ne bu aglamalar, kazik demeler? Bilgisayar oyunu mu saniyorsunuz oyuncu gelisimi?

Bizim takımda bu teknik direktör ve bu futbolcularla herhangi bir iyi futbolcunun iyi performans vermesi mümkün değil.

Bekleyecez.. Bu adam daha geleli 6 ay bile olmadı. İlk defa Avrupa futboluna çıktı önünde kanat yok devşirme Sneijder oynuyor. İyi bir kanatla iyi işler yapabilir.

896cc46cd30211e3aa360002c9c88468_8.jpg

10254212_1430273507225372_1455776070_n.jpg

Alex Telles gelişime açık bir futbolcu ama bizim taraftar öyle bir sabırsız ki gelen oyuncu hemen ilk maçında harikalar yaratmalı.Sakatlanmadan önce Bruma yada kazık yedik muamelesini yapmıştınız şimdi Telles e de aynı muameleyi yapıyorsunuz.Ben Telles ten umutluyum gelecek sezon daha iyi bir performans sergileyecektir.Özellikle de önünde iyi bir kanat oyuncusu oynarsa

Bu çocuktan umutluyum.Takım iyiyken yerlere göklere sığdırılamıyordu ama şu son zamanlarda takımdaki herkes formsuz.Adam gibi oynuyor dediğimiz bir Melo var biraz da Sneijder.

Yeni bir hoca ve yeni bir sistemle çok iyi işler yapacaktır.Gelir gelmez iyi performans veren de aynı Telles idi, unutmayın.

oturup bi çay bile içmediğin birine

bana yani

elin Brezilyalısı için 10 dakika içinde

haddini bil,sesini kes, futbol cahili vs vs diyerek

hakaret eden biriyle konuşmaktan çok mesud olmam..

"kalp kırmak kabeyi yıkmak gibidir"

bir gavur bir yabancı için???

bir gavur bir yabancı için derken insan olduğunu unutuyosun kimse sana inancından dolayı değer vermiyo

Yaninda Agir Hakan Balta, Önünde bir kanat oyuncu olmamasi +asiri yeteneksizler Yekta ve Selcuk + Burak faktörü bu adamin futbolünü geriye götürdü .

Bu takimda Marcelo,Alaba felan oynasin kendini adam akilli gösteremez vallahi.Yerlilerimizin hepsi birbirinden kötü

Telles'in önünde adam akilli bir Sol Kanat oynamali + Sneijder "CAM" oynarsa Ucar bu adam resmen

küçük takımda bir topçuyu beğenirsiniz bir sol bek olabilir bu misal g.birliğindeki tosiç veya ön liberosu gosso..

hemen denir küçük takımda kötü takımda sivrilmiştir büyük takımda bizde yani oynayamaz..

tellese bağlayayım mevzuyu..

kabul edelimki GSARAY aylardır kötü.. vasat bir takım performansı var..

bu takımda neden telles sivrilmiyor öne çıkmıyor?

altın çamura düşse altındır..

ilerde gelişir gelişmez üstüne koyar bilemem ama şu an ki performansı hayal kırıklığıdır yapılan yatırıma karşılık..defansı zayıftı biliyorduk eleştirim o yönüne değil..brezilyanın en iyi sol beki diye pazarlanan adamın topla 20 metre katedip rakibi şaşırtıp ceza sahasına daldığını görmedim..sabri sol bek oynadığında yapıyor telles de göremedim daha..hızı var gençliği var çevikliği var..o kadar..

Katiliyorum bir coguna 2. Devrede gollerin 80%'ini onun bulundugu kanattan yedik. Kasimpasa macinda ve bursa kupa macinda Çok rezil performanslar ortaya koydu. Umarim uzerine koyar. Transferlerden duzenli forma sansi buluyor ama ilerleme kaydettigini gormedim.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Alex Telles'i şu an için eleştirmem. İlk kez Avrupa'da oynayan bir futbolcu için gayet iyi bir performans sergiliyor. Takımda çok iyi durumda değil, oturmuş, iyi oynayan bir takım içinde farkını daha çok hissettirebilir. Eksikleri var ama gelişime açık bir oyuncu, forma şansı buldukça çok daha iyi duruma gelecektir.

Geri
Üst Alt