#13 Alex Telles

Gelecek sezon sol kanadımız Telles ve Bruma olursa çok can yakar...

İlk yarıda yaptığı bir-iki bindirme vardı ki muazzam.

Ben pek beğenmedim bu maçtada bek oyuncusunun önceliği defansif zekadır. Hücumda çok bir sıkıntısı yok ama defans olarak çok çalışması lazım yeterli düşünmüyor hata yapıyor pas vermesi gereken yerde gelişine vuruyor ilginç bakalım artık.

9eea6960d5ce11e3aecd0002c9f496d0_8.jpg

Yengeden mesaj;

@priminuzzo

38vgLp.png

yenge twit atcağına bir doktora görün benden söylemesi o dil pek sağlıklı gözükmüyor ciddi sorunlar olabilir

Bruma ile uçarlar :).

Yaninda Agir Hakan Balta, Önünde bir kanat oyuncu olmamasi +asiri yeteneksizler Yekta ve Selcuk + Burak faktörü bu adamin futbolünü geriye götürdü .

Bu takimda Marcelo,Alaba felan oynasin kendini adam akilli gösteremez vallahi.Yerlilerimizin hepsi birbirinden kötü

Telles'in önünde adam akilli bir Sol Kanat oynamali + Sneijder "CAM" oynarsa Ucar bu adam resmen

:asd::asd::asd::asd::asd:

He top toplayıcılar da taçlarda topları çok yavaş atıyolar o da etkiliyor formunu.

Yayınladıgı videoda burak ılmaz ve bazı yöneticiler yarrr.. ye fener diye bagırıyorlarmıs. Başımız agıryacak fenerliler aglıyor şu an isimlerini açıklayın diye

başımıza bela açtın be telles ne gerek vardıda yükledin şimdi kaç hafta ağlarlar

Yahu sacmalamayın ne basımız agıracak,adamlar 50 bin kişi önünde her sene böyle Cimbom'a böyle diyolar,bir baba Hindi'leri felan unutmadık daha,ne var bizim topcuların dediginde,bu pisliklerle böyle ugrasacaksın,bak nasıl kuduruyorlar.

Sahada küfür eden beleşoğlu, g gönül ve caner kart bile görmediği ortamda bizim futbolcular küfür etmiş diye ağlayanlara gülerim sadece.

adam ne bılsın yar... fener dıye bagırdıklarını :D oyle cekmıs ıste abartılcak bısey yok kendı yaptıklarına saysınlar...bu arada vıdeoyu bulan bırı varsa paylassın lutfen yada pm atsın acıl :)

Her geçen gün yorumlar olumsuzlaşıyor. Bunuda son derece normal karşılıyorum. Oyun bilgisi, fiziksel ve teknik olarak tellesin çok ciddi eksiklikleri var. Bunların bazıları gelişir bazıları gelişmez.Ben şahsen verilen bonservisle birlikte daha donanımlı birisini bekliyordum.

Kendisini yere attığı pozisyonda necatiyi bile geçemiyor. Yani sol bek gibibir mevkiyi yabancı kullanacaksan fark yaratmalı. Yoksa karabüklü çocuk veya Tarık çamdalda en az bu kadar oynar.

Her geçen gün yorumlar olumsuzlaşıyor. Bunuda son derece normal karşılıyorum. Oyun bilgisi, fiziksel ve teknik olarak tellesin çok ciddi eksiklikleri var. Bunların bazıları gelişir bazıları gelişmez.Ben şahsen verilen bonservisle birlikte daha donanımlı birisini bekliyordum.

Kendisini yere attığı pozisyonda necatiyi bile geçemiyor. Yani sol bek gibibir mevkiyi yabancı kullanacaksan fark yaratmalı. Yoksa karabüklü çocuk veya Tarık çamdalda en az bu kadar oynar.

O iksiinden birini koy bakıyım Cl maçında 11'e. Elek oluruz elek. Adamı kötülüycem diye saçmalamasak ne güzel olur. Yılla sonra sol bek bulmuşuz onu da heba edeceksiniz.

Taraftar çok tutarsız biraz sabretsin herkes allah tan bruma sakat oynamıyo yoksa onuda harcardınız

Hesap Makinesi

Geri
Üst Alt