#13 Alex Telles

Yetenekli oyuncu, sabirli olmak lazim senelerdir Zan Cris Riera gibiler oynadi bu takimda.. yeteneklerimizin kiymetini bilmek lazim.

Riera olmamış. Riera son yıllarda zeka+yetenek olarak en dengeli transferlerden biridir.

Cris fiyasko, Gökhan Zan ise en kritik anlarda hep iyi oynamıştır başarılı olduğumuz sezonlarda, 2013 son haftalar, 2012'de ihtiyaç duyduğumuzda. Jjuventus maçında vs...

Buraya geldikten sonra her maç oynadı, Brezilya'da da çok maç yapmış.Bu sezon toplam 60 maç oynamış.Doğal olarak son maçlarda temposu ve performansı düştü.Önünde kanat olmadan oynadığını da düşünmek lazım.İlk maçlarda potansiyelini gösterdi eleştirmek için yer aramayın.Devre arasında Ontivero, Burdisso gibi gereksiz transferler yerine Riera gönderilmese Telles'i daha verimli kullanırdık.

10401740_306050619553293_1318219888_n.jpg

Yenge alışmış Türkiye'ye :)

5+3 de acaba takimda yerini bulabilecek mi yoksa yedek mi oturur bundan sonra?

muslera melo sneijder bunlarin yeri garanti desek iki tane yer kaliyor, ya bruma yedek kalacak yada telles eger forvete bir yabanci gelecekse veya stopere , cok berbat oldu bu 5 olayi.

TSL'de sağlam ofansın oldu mu ligi her şekilde domine edersin. 1 yiyorsan 3 atacaksın. 3 yediysen 4 atacaksın. Bir de erken golü bulunca rakibin oyunu ister istemez bozuluyor burada. Soğukkanlı devam edemiyor birçok takım. O yüzden yabancı hakkını olabildiğince ofansta kullanmak gerekiyor. 5+3 varken defansta stoper haricinde yabancı kullanmak bence lüks. Kalecimiz yerli olsaydı belki derdim ama öyle bir olanak da yok.

telles ıyıdır.devre arası geldı ilk defa yurtdışına çıktı.bu devre arasını takıma ve Türkiyeye adapte olma surecı olarak dusunun.önumuzdekı sene buyuk patlama beklıyorum bruma ile kendısınden.

Telle olacak 2-3 sene sonra ama bu sene yedeklemek lazım onu.En azından çok yıpratılmamalı.

Umarım gittigin yerde basarili olursun

5+3'un 3'unde degerlendirilmeli.O 5'e girecek kalitede degil henuz ilerde olur mu bilinmez.

Galatasaray'ın 10 yıl sol bek sorunu çözdük. Bu sene büyük katkı vereceğini düşünüyorum. (Ligde 3 GOL 8 ASİST)

Geri
Üst Alt